reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
hip hip huraa Jasiu ma 5 miesiecy!!! :laugh:
gratulacje dla Patrycji bo kolejny miesiac juz ma za soba!!!
ale te dzieciaczki nam rosna!!
gratulacje dla Patrycji bo kolejny miesiac juz ma za soba!!!
ale te dzieciaczki nam rosna!!
anian
Fanka BB :)
fionka pisze:wszystkiego naj naj naj dla Jasieńka I Patrycji............boszzzzzz jak ten czas leci!!!!
zdecydowanie za szybko....
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Oskarek od wczoraj zjada cały słoiczek zupki jarzynowej - za pozwoleniem pediatry oczywiście. Od poniedziałku idę na staż do MOPS-u i muszę mu wprowadzać już nowe pokarmy, bo nie chcę żeby dostawał zbyt wiele mleka modyfikowanego. Oj nie wiem jak ja przżyję tą rozłąkę 8 - godzinną 
Gratulacje dlajasia i Parycji. My tez jemy zupke jarzynową - bardzo nam smakuje zresztą możnapooglądać w albumie. Poza tym uwielbiamy jabłka z winogronami gerbera - Kamil az trzasł sie jak mudawałam i zjadł 3/4 słoika - po raz pierwszy nie chciałam mu dać ale był płacz noi zmiękłam. Na szćżęście nic mu nie było 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
laseczki, pediatra kazała mi wprowadzić soczek jabłkowy i marchewkowy Agacie... co Wy na to?? :
K
kasiula matula
Gość
mniam mniam ;D
reklama
osinka pisze:laseczki, pediatra kazała mi wprowadzić soczek jabłkowy i marchewkowy Agacie... co Wy na to?? :![]()
o ile pamietam , to Agatka jest na samym cycusiu i już pediatra kazała coś wprowadzić? o matko kolejny przykład różnorodności zdań lekarzy, dopiro co trąbili, że cyckowe dzieci, to dopiero cokolwiek innego ok pół roku :
Podziel się: