reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Dzieki Kati

Miałam 2 lata spokoju, ja zaczęło się u Piotrka w wakacje od salmonelli tak skończyć nie może :(

ale już miesiąc są zdrowi, Piotreek ani jednego dnia w kwietniu nie opuscił w przedszkolu :)

reklama
Dziewczyny - kaszki bobovity - SEN - są świetne - nie dość że smaczne to mój Bartek teraz śpi o godzinę dłużej :) (do 7 rano) i zasypia bez marudzenia (no ale on rzadko marudził)

Ella ich nienawidzi!!:tak: W Polsce jej kupowalam i odmawiala wspolpracy a ona je wszystko...:confused::-D Za to zwykle kaszki bobovity uwielbia!! Nie wiem czemy nie lubi tej smaczny sen a probowalysmy kilka smakow! Moze ze wzgledu na melise, ktora jest w skladzie...

Mateuszek nie przepada za zwykłymi kaszkami, mleczno-ryżowymi; zjada tylko kilka łyżeczek. Lepsze są mleczno-pszennne ale smaczny sen pobił ją na głowę - tej zjada całą miseczkę :tak:
Aha, pediatra pozwoliła pić już Kubusie, czy podajecie je dzieciom :confused:Bo ja daję rozcieńczony i Muszek wypija dziennie cały mały soczek w trzech butlach. Wlewam 100ml soczku i do pełna dolewam wody.
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry