reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

sa trzy rodzaje - ja ntrafiłam na razie na wielozbozową - ale od jutra w carrefour promocja więc będe miał wszystkie :)

BoboVita kaszka Smaczny Sen mleczno-ryżowa z bananami, 230g, po 4. miesiącu

BoboVita kaszka Smaczny Sen mleczno-wielozbożowa wieloowocowa, 230g, po 9. miesiącu

BoboVita kaszka Smaczny Sen mleczno-wielozbożowa z kawałeczkami jabłek, 230g, po 9. miesiącu

reklama
Łoj żeby ten smaczny sen chciał podziałać na mojego łobuza:baffled::baffled:muszę zakupić, bo w nocy dalej jedna pobudka na jedzenie i spanie zwykle do 5.45...

ch_aga ja już gdzieś pisałam że moja pediatra mnie zjechała za kubusie..jak to mówią ironiecznie u mnie w instytucie ""zdania uczonych są podzielone"":-D:-D

Iga potrafi wypić trzy rozcieńczone bobofruty dziennie (te większe)..dzisiaj z powodu gorąca zapasy się skończyły..a w naszym sklepiku osiedlowym brak. więć granulki w akcji:-):-)

czy w waszych sklepach też podnieśli ceny artykułów żywnościowych dla maluszków:wściekła/y:? u mnie wszystko poszło do góry, zła jestem jak cholera, niby to tylko ok 30 groszy na jednym obiadku czy soczku, ale w miesięcznym rozrachunku nieźle daje po kieszeniach:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry