reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

To wygląda na to, że można sobie położyć taki serek na ręce i się wchłonie "omijając proces trawienia"....:-D :-D :-D :-D Dobre....:happy:

;-) ;-) :-D :-D :-D hahahaha heheheheh...może tak własnie jest jak piszesz...bo tego nie wie nikt......:unsure: ale w sumie wszystko jest mozliwe..prawda hehehehe?:-p :-p :-p :-p

reklama
ooo to chyba znów nasze maluchy idą w podobnym rytmie rozwoju ;) bo Miłek też ostatnio pitku to najchętniej ze zwykłej szklanki lub kubeczka :tak::tak:

zrobiłam sobie dziś na śniadanie płatki owsiane na mleku
zapobiegliwie malutka porcję rozcieńczyłam wodą i nie pomyliłam się!!
Agacia chciała też płatki oczywiście, jak jej dawałam to aż się trzęsła z niecierpliwości!!! krzyczała am am am:szok::szok::szok:

jej kurcze wszystko smakuje, bez wyjątku chyba (poza mlekiem modyfikowanym) :happy:

Czesc Dziewczyny! Mam pytanie jak nauczyc mojego Maluszka ciągnąć butelkę? do tej pory dostawał tylko pierś i nic innego nie chce....POMOCY!!!

To wygląda na to, że można sobie położyć taki serek na ręce i się wchłonie "omijając proces trawienia"....:-D :-D :-D :-D Dobre....:happy:

Chyba zacznę obkładać Karolę jedzeniem, może jej się zacznie wchłaniać...

A tak poważnie - do tej godziny zjadła: 6:00 mleko z piersi, 9:00 - kawałeczek szynki. Na wszystko inne kręciła głową, że nie chce!!!!

Co ja mam robić? Co jej dawać jeść???? HELP!!!!

reklama
Kinia, nie dawaj Karolinie szynki i innych wedlin, toż to sama chemia
upiecz jej mięsko (pierś z indyka albo schab) - to zdrowsze
(ja mam zboczenie w tej kwestii) ;-)

u mnie odwrotny problem - agata cały czas chce jeść:baffled:

musisz próbować różne zupki i inne dania, może coś jej w końcu podpasuje

Do góry