karolkaz
Fanka BB :)
;-);-);-)niestety na razie kupny ...ale jak nie bedzie sie nic dziac to bede samaKarolka, łosoś kupiony, czy własnej roboty?

robicObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-);-);-)niestety na razie kupny ...ale jak nie bedzie sie nic dziac to bede samaKarolka, łosoś kupiony, czy własnej roboty?

robic
jak jest w zupie to wyplówa.
no i mięsożerca
ja musze wlasnie koperek zasadzic bo albo jestem slepa albo tutaj nie ma!
ja,jako że dla nas wcale nie gotuję, to i Iga nie ma komu podjadać:-(tak więc jak nie zje zupki, którą jej tatuś ugotuje to... trudno. dostaje jakiegoś owoca albo jogurcik...chyba muszę jej jakoś urozmaić menu.
jakoś nie wierzyłam że chodi jej o jajo, no ale na wszelki wypadek usmażyłam dwa no i poszło:-)

a frutapurka ma nowe opakowanie i troszku wyższe kubeczki...ja lubie frutapurke ...a najbardziej to lubi ją mój 24 letni brat ..czasami jak przychodzi do nas to podjada Antkowi
;-)...Antuś także uwielbia frutapure ...najbadziej jabłka i gruszki oraz jabłka i morele 

i włożyłam do małego garnuszka z wodą i dosłownie na moment postawiłam na gazie i co zrobiłam zapomniałam ...i prawie bym garnek spaliła....cos ostatnio zakręcona jestem:-