Marlenka
Marcowa Mama 2006
AniaM Przed nami 4 puszki Bebilonu Pepti 2 i idziemy do kontroli. Narazie skórka wydaje się ładniejsza.
Najtrudniej mi, kiedy dzieci coś jedzą, a Łukaszek woła DA i patrzy na mnie ze zmarszczonym czołem, jak dostaje coś innego do łapci. Pocieszam się tym, że niektórych smaków narazie nie zna i za nimi nie tęskni ;-) A i tak lekarka pozwoliła wprowadzić jogurciki, po których nie ma pogorszenia.
Najtrudniej mi, kiedy dzieci coś jedzą, a Łukaszek woła DA i patrzy na mnie ze zmarszczonym czołem, jak dostaje coś innego do łapci. Pocieszam się tym, że niektórych smaków narazie nie zna i za nimi nie tęskni ;-) A i tak lekarka pozwoliła wprowadzić jogurciki, po których nie ma pogorszenia.
slodkiegotez nie lubi

Niania namawiala mnie juz od dawna zeby mu zapodac a jakos do parowek nie mam przekonania (chociaz moze te tutejsze ciut lepsze niz polskie, przynajmniej smakuja lepiej n o i kupilam drobiowe z 25%obnizka tluszczu) Przez ta temperature Patryk nic nie jadl przez 4 dni i dzis rano zlecialy mu z tylka spodenki w ktorych biegal w zeszlym tygoniu i byly w sam raz. Nie chcial kaszki, nie chcial serka i w koncu niania zrobila mu bulke z maslem i ugotowala parowke. Zjadl cala parowe i pol bulki.

;-);-)