reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wracamy do formy :)

witam dziewczynki

Mam bardzo mało czasu na pisanie, chociaż czytam Was . Troche problemów zdrowotnych w rodzinie mam, a i szykuje sie mi powrot do pracy [ o co nadal walcze] tak wiec jestem zajęta. Nadal sie dietkuje, chociaż w zeszłym tygodniu stresy dały gore i nie byłam w 100% na dukanie, ale na usprawiedliwienie nie jadłam chleba, ziemniaków, ani makaronów, za to popieprzyłam fazy, od tego tygodnia znów na białkową wrociłam, no i 3 kg mniej [ :-)] Generalnie dziewczynki już wiem że na słodko na dukanie nie dam rady, nutella i inne serki ze słodzikiem odpadają,wszystkie deserki, nawet przestałam słodzić kawe i herbate, cole zamieniłam na wode z cytryną:zawstydzona/y:[ wiem ,wiem:zawstydzona/y:ale innaczej nie wejdzie mi ] serki wiejskie ze szczypiorkiem, kiszony , maklera, tuna i jajca,indyk itp. to jest to co potrzebuje i co mi smakuje. Tak więc trwam z Wami choć mnie trosze tu mniej.
dziewczynki gratuluje sukcesów
no i witam nowe dukanoweczki

pozdrawiam i do miłego klikania :tak::-)

reklama
Hejoo ja tylko powiem że przez ostatnie dwa dni się mogę wstydzić grzech, grzecha grzechem poganiał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale wczoraj szykowałam urodzinki Zuzki i próbowałam tych kremów sałatek i jakoś nie miałam serca wypluć :sorry2::sorry2::sorry2: no a dziś kawałek torta, kawałek ciasta ulubionego mego i z dwie łyżki sałatki z makaronem wtrząchnęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: po tym cyklu 3/3 chyba na wadze nie stane :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nie chcę się stresować ;-)
Ewelcia aaaaaaaaaaaaaa maszzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!! ku wyjaśnieniu właśnie zasadziłąm ci kopa w twą szanowną czteroliterową :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki wytrwałości życzę ...cmok :-)

Aaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pauletta jak Ty to mocno potrafisz zrobic:oo::oo::oo::rolleyes::rolleyes::huh::huh::unsure::unsure:
Twoje grzeszki zostaja wybaczone....pokuta twa to 10 pompek:-D:-D:-D;-)

o jeeee...Pauletta pewnie ze mozesz:-D:-D:-D:-Dale cos mi sie wydaje ze bardziej to on bedzie pompowal...:zawstydzona/y::-p;-)chyba ze pompka nie bedzie podawac to wtedy juz nie wiem:cool2::sorry2:

alez bylo mocno i pamietam:rolleyes::rolleyes::huh::huh::huh::oo::oo::oo::-D:-D

hej dziewczynki!
ewelcia-alez Ci sie oberwalo :-D:-D:-Ddobrze, ze sladu nie bedzie;-)
pauletta- takie male grzeszki, gorzej byloby, gdybys torta nie sprobowala;-) hehe widze, ze Ty podwojnie spalasz kalorie :-p:-D:-D
Zeszly tydz. przechodzi w niepamiec, bo tego dieta nazwac nie mozna ale mocne postanowienie na przyszly, od jutra P :tak:
a dzis wrocilam po nocce u Larci, staje na wage a tam pol kilo mniej, chyba powinnam pic same browarki jak tak na nich lece w dol :-D:-D
dobrej nocki :tak:
p.s. znacie moze jakies dobre cwiczenia na brzuch i boczki, bo juz na swoje patrzec nie moge:angry: operacja by sie sprzydala i byloby po klopocie :-D

p.s. znacie moze jakies dobre cwiczenia na brzuch i boczki, bo juz na swoje patrzec nie moge:angry: operacja by sie sprzydala i byloby po klopocie :-D

marcysia dobry na figurę jest calanetics daje szybkie rezultaty :tak:tyle, że ja mam lenia i poza marszem nie mogę się zmusić do ćwiczeń:cool: a brzuszysko zwisa:sorry:
dzisiaj zrobiłam porządek w szafie i trochę rzeczy udaje już się założyć:happy:

do jutera jutro podsumuję pierwszy tydzień drugiej fazy :eek:

reklama
Lewcia bo sa tury cwiczen....pod tymi 4filmikami jest rozpiska podstawowa co cwiczyc kazdego dnia...w srode jest przerwa!!!!
Rozpiske zaawansowana mam na laptopie,jak ktos chce to wysle poczta:)
Filmiki nie sa cale,zeby byly cale trzeba jes sciagnac,ale najpierw zaplacic...wiec ja najpierw puszczam i cwicze 10min...pozniej znow 10min,i kolejne cwiczenia 10min i 10min:)
Chyba na czwartek przypisana jest ponad 1h cwiczen...

Wczoraj zaliczylam 40min cwiczen i nie jest zle...ale ja juz od zcwartklu po trochu sie przyzwyczajalam...w sumie w sobote i w niedziele nie cwiczylam...

Do góry