Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale spodziewalam sie wiecej
wiec nie jest zle (powiem szczeze, ze bylo mi to potrzebne, odrazu humor sie poprawil jak troche cukru wpadlo do organizmu 

)dzis zaczynam 3 dni P wiec moze odpokotuje te 2 dni obrzarstwa;-)
ja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie 
ms.marple- z jakiego przepisu robilas to ciacho??warto miec taki przepis skoro mowisz, ze takie pyszneja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie
milego dzionka!!

u mnie kiszkawitam się z rana
ewelcia nie jest tak najgorzej spadek 0,3kg ale pewnie to spadek wody bo dzisiaj 2gi dzień @
ale ciacho było pyszne
a jak tam twoja waga?
Lewcia87 jak idzie?

ale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....

ale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez

....w niedziele byla pizza!!!
ale ja robię z innymi aromatami..robiłam już z migdałowym mniam pyszne marcepanki mi wyszły ...ze śmietankowym jak mleczna czekoladka i z pomarańczowym ledwo się powstrzymałam żeby wszystkiego na raz nie wszamać 
z tym że ja zawsze z nutelli pralinki kulam :-):-):-)
i przynajmniej się nie stresuję żadnymi skokami w te czy we wte ;-);-) a i zawsze mi się mordka uśmiechnie;-)u mnie kiszkaale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....
jak zaczynalam 2 ture ONZ to wazylam 56,5kg,po dwoch dniach juz mialam 55,5kg -woda zeszla po prawie tygodniu sciemniania a nie odchudzania....a dzis 57kgale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez
....w niedziele byla pizza!!!
Przegielam tym razem....
dzis i jutro jesczze dietuje,w piatek robie przerwe bo mam ochote na ogorkowa;-)...a od soboty biore sie uczciwie za dietke tak jak w pierwszej turze...nie podjadalam i 2,9kg spadlo w 9dni;-)
robilam ptasie mleczko jak bylam na Dukanie i nawet mi smakowalalo,z tym ze myslalam ze jednak bedize lepsze![]()
ty faktycznie grzeszysz:-) ale fajne jest to, że zawsze można wrócić na dietkę i znowu zrzucić....życzę mniej grzeszków, chociaż tyle pokus do okoła 
...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma 

Mi do zrzucenia zostalo 2kg moze nie duzo ale mi idzie powoli
A jak powiedzialam J ze chce wiecej to powiedzial zebym odrazu walizki pakowala :-)
wiec 2 bedzie ok;-)