reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
No ewelcia jakbym niała 2 tyg zastoju z waga to chyba bym się załamała, ale nie chce mówić hop;-)
Dziś naszczęście spadek jest i od razu lepiej się czuję. Spodnie dżinsowe zaczynają mi lecieć, bo w pasie 5cm mniej :-) także puki tyłek puszysty to zwężę je tylko w pasie, żeby dochodzić :-D

ms.marple jakoś leci...wszystko na suwaczku ;-)

Miłego dzionka, ja właśnie szykuję się do szkoły z kurduplastą....

Ostatnia edycja:
witam :-)
kobitki fajnie,ze Wam waga leci w dol:-) bo u mnie niestety nic milego wazenie nie pokazalo +0,3 :wściekła/y: ale spodziewalam sie wiecej :-Dwiec nie jest zle (powiem szczeze, ze bylo mi to potrzebne, odrazu humor sie poprawil jak troche cukru wpadlo do organizmu :-D:-D:-D)dzis zaczynam 3 dni P wiec moze odpokotuje te 2 dni obrzarstwa;-)
ms.marple- z jakiego przepisu robilas to ciacho??warto miec taki przepis skoro mowisz, ze takie pyszne:-p ja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie :happy2:
milego dzionka!!

ms.marple- z jakiego przepisu robilas to ciacho??warto miec taki przepis skoro mowisz, ze takie pyszne:-p ja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie :happy2:
milego dzionka!!

marcysia tu ci podaję przepis
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Ciasto jogurtowe

powiem ci, że dla mnie było pyszne bo ja jestem uzależniona od słodyczy i po takim poście to dla mnie wszystko co wygląda jak ciasto jest pyszne:szok::-D:-D:-D

a jak tworzysz ptasie mleczko?

witam się z rana

ewelcia nie jest tak najgorzej spadek 0,3kg ale pewnie to spadek wody bo dzisiaj 2gi dzień @
ale ciacho było pyszne:-D:-D

a jak tam twoja waga?

Lewcia87 jak idzie?
u mnie kiszka:wściekła/y::wściekła/y::baffled:ale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....

jak zaczynalam 2 ture ONZ to wazylam 56,5kg,po dwoch dniach juz mialam 55,5kg -woda zeszla po prawie tygodniu sciemniania a nie odchudzania....a dzis 57kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez:sorry2::sorry2::cool2:....w niedziele byla pizza!!!
Przegielam tym razem....
dzis i jutro jesczze dietuje,w piatek robie przerwe bo mam ochote na ogorkowa;-)...a od soboty biore sie uczciwie za dietke tak jak w pierwszej turze...nie podjadalam i 2,9kg spadlo w 9dni;-)

robilam ptasie mleczko jak bylam na Dukanie i nawet mi smakowalalo,z tym ze myslalam ze jednak bedize lepsze:sorry2:

Lewcia nigdzie nie wpadł mi w ręce orzechowy :no: ale ja robię z innymi aromatami..robiłam już z migdałowym mniam pyszne marcepanki mi wyszły ...ze śmietankowym jak mleczna czekoladka i z pomarańczowym ledwo się powstrzymałam żeby wszystkiego na raz nie wszamać :-D:-D z tym że ja zawsze z nutelli pralinki kulam :-):-):-)

A i laski nie ważcie się codziennie szkoda nerwów ;-) ja się ważę co 6 dni zawsze rano w pierwszy dzień PW :tak: i przynajmniej się nie stresuję żadnymi skokami w te czy we wte ;-);-) a i zawsze mi się mordka uśmiechnie;-)

u mnie kiszka:wściekła/y::wściekła/y::baffled:ale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....

jak zaczynalam 2 ture ONZ to wazylam 56,5kg,po dwoch dniach juz mialam 55,5kg -woda zeszla po prawie tygodniu sciemniania a nie odchudzania....a dzis 57kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez:sorry2::sorry2::cool2:....w niedziele byla pizza!!!
Przegielam tym razem....
dzis i jutro jesczze dietuje,w piatek robie przerwe bo mam ochote na ogorkowa;-)...a od soboty biore sie uczciwie za dietke tak jak w pierwszej turze...nie podjadalam i 2,9kg spadlo w 9dni;-)

robilam ptasie mleczko jak bylam na Dukanie i nawet mi smakowalalo,z tym ze myslalam ze jednak bedize lepsze:sorry2:

ło matko polko:szok: ty faktycznie grzeszysz:-) ale fajne jest to, że zawsze można wrócić na dietkę i znowu zrzucić....życzę mniej grzeszków, chociaż tyle pokus do okoła :tak:

pauletta czyli powiadasz, że z każdym olejkiem dobre:-p...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-D
przytrafiały się Wam dziewczyny krwotoki z nosa na tej diecie. Nie zwalam na diete, może po prostu jakaś osłabiona jestem, ale straszny krwotok przed chwilką powstrzymałam. Chyba z 7 chusteczek + zachalapany kibelek+ umywalka....jakaś taa, noo masakra piła mechaniczna? na szczęście już dobrze...ufff

Ostatnia edycja:
Lewcia bo ja juz pisalam jak to ze mna jest>...
Jak mialam wiekszy balast do zrzucenia to nie grzeszylam,albo male grzeszki typu kawaleczek czegos zakazanego,ale jak waga mi pokazala ze mam na minusie 10,5kg to ja dalam na luuzzzzz-i to jest moj ogromny blad!!!!!
biore sie w garsc od nastepnej tury!!!teraz ta tez chce dokonczyc!!
wlasnie zaraz ide jesc:-)

reklama
ms.marple-ja robie to: Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Jogurtowe ptasie mleczko wg Ally najbardziej mi smakuje kakaowe. Robilam tez to z mleka ale nie zabardzo mi podeszlo :baffled:
ja tez staram sie wazyc jak zaczynam PW ale teraz po tych dwoch dniach bylam pewna, ze mi przybylo tylko chcialam sprawdzic ile:confused: Mi do zrzucenia zostalo 2kg moze nie duzo ale mi idzie powoli :dry:A jak powiedzialam J ze chce wiecej to powiedzial zebym odrazu walizki pakowala :-):-D:-Dwiec 2 bedzie ok;-)

Do góry