reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Pauletta- juz 10??szalona kobieto, spadasz z wagi jak blyskawica:-D jak Ci dobrze......:-)
a mnie nosi na slodkie....:zawstydzona/y:uuuuuuuuuu jak mi sie chcialo, masakra i oczywiscie zgrzeszylam:-p

reklama
ms.marple...ja bylam na 1/1 i normalnie sie chudnie 1kg na tydzien!!!!
Ja wolalam sie nie katowac 3/3 lub jak nie ktorzy 5/5 dla mnie za ciezko by bylo...w sumie na warzywkach ja bym mogla ciagnac,ale bialka 3 dni czy 5 bym nie zniosla chyba!I 1/1 nie obciaza tak organizmu-nerek-przede wszystkim jak 5/5.....

skrobie kukurydziana kupisz w Tesco z napisem corn flaur-zolte opakowanie...

ms.marple-tak jak ewelcia pisze, skrobie kupisz w tesco, ja mam firmy shamrock. Druga faze na poczatku robilam 1/1 ale mialam przestuj z waga wiec przeszlam na 3/3 i dla mnie jest ok, wazne ze waga sie ruszyla wkoncu w dol.

ewelcia marcysia dzięki trochę mnie pocieszyłyście bo miałam wątpliwości co do 1/1 ale ciężko mi bez warzyw:confused2: a skrobię poszukam w tesco bo tam akurat nie zajrzałam:sorry:

A ja miałam wczoraj ważenie :-):-):-) efekt widać na suwaczku:-D i mimo grzeszków spadło 1.2 kg jupii czyli już 10 w dół ochhh jak mi dobrze :-):-):-)
msmarple w każdym większym hipermarkecie dostaniesz skrobię to po prostu cornflour :tak::tak: musi być biała ;-)
pauletta zazdroszczę wyników:tak::tak: a skrobię szukałam w dunsie i superquinn i nie było:sorry: albo ślepa jestem:cool2:
a gdzie kupujesz mleko w proszku odtłuszczone na nutellę? mm ale smaka mi narobiłaś hehe

ja podam wynik jutro jak się zważę, dzisiaj ostatni dzień 1szej fazy:cool:
niestety właśnie czekam na @ więc może nie być za wesoło:eek:

Ostatnia edycja:
Pauletta- wlasnie w tym problem, ze chcialo mi sie takiego prawdziwego slodkiego-kinder bueno mmm niebo w gebie;-)maly kawallek a czlowiek od razu szczesliwszy :-D:-D:-Da nutelle tez ostatnio robilam tylko nigdzie nie widzialam aromatu orzechowego, a z nim pewnie bylaby jeszcze smaczniejsza :-p
ms.marple-tutaj masz zdjecie mleka w proszku, dostepne takze w tesco : Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - "Dukanówki"w Irlandii
justysia- ja tez kocham jesc, najlepiej bym z kuchni nie wychodzila i tylko w slodkim siedziala:-Dale na tej dietce nie jest zle, jest duzo pysznych rzeczy (smakuja nawet mojemu J, choc on nie na diecie)a dzieci uwielbiaja ptasie mleczko dukanowskie:-D:-D

dzieńdoberek

dziękuję kobitki za rady kochane jesteście:tak::tak::tak:

justysia ty tu nie ściemniaj bo nie wiem z czego chcesz się odchudzać :-D:-D:-D

widzę, że koniecznie do tesco muszę jechać:tak:
dzisiaj zaczynam 2gą fazę udało mi się na pierwszej zrealizować plan miałam schudnąć 2,2kg a schudłam 2,3:-D:-D
tu moje dotychczasowe wyniki

muszę lecieć

Załączniki

• suw.jpg
    suw.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry