reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

Ja sie ludzilam,ze silownie to bede miala noszac dzieck na rekach i chodzac na spacerki i bardzooo sie zawiodlam:baffled:

reklama
Jestescie kochane, dziewczynki. Dziekuje Wam. Troche mi dzis lepiej... Ale lustra i tak omijam z daleka :-) I postanowilam wrocic na 'diete' lekkostrawna', czyli bez slodyczy-ewentualnie raz na tydzien, bez smazonego, bez czekolady i tlustych potraw. Przygotuje sie choc troszke do Dukana, tudziez jakiejs innej diety, ktora zastosuje po zaprzestaniu karmienia.

czarodziejka - do go, go na solarium:)) ja już od pewnego czasu chodzę i rzeczywiście człowiek się ciut lepiej sam ze sobą czuje
onesmile - grunt to zacząć a potem to już z górki jest. Zresztą sama wiesz jak to jest - słodycze najbardziej "wołają" zaraz po rozpoczęciu diety. Potem człowiek najzwyczjniej przestaje mieć na nie ochotę i nie cierpi już tak nie mając ich w ustach;))

makuc dzięki za ten artykuł :) W takim razie wybiore się koniecznie bo wyglądam jak córka młynarza ;)

reklama
Hmm a ja mam do Was takie pytanie może niezbyt mąde, ale czy biodra mi się zejdą? Bo mieszczę się tylko w 2 pary spodni sprzed ciąży i tak się zastanawiam czy jest na to jeszcze jakaś szansa.

Do góry