reklama

Wracamy do formy :)

ja na razie nie cwicze bo jeszcze ledwie siedze... i wogole z czasem jeszcze sie nie ustabilizowalismy ale stosuje dietke-w miare-gotowane, staram sie jesc czesciej i mniej ale czasem nie wychodzi;)
bedzie dobrze jak zdejma mi szwy zaczne cos na brzuszek ale tez bez szalenstw

reklama
u mnie chyba powrót do formy będzie ciężki, cały czas myślę o jedzeniu strasznie mi się jesć chce. Nie wiem czy to od karmienia ale normalnie cały czas bym jadła.

a ja mam już do stracenia tylko 3 kg, samo jakoś leci, ale jako że od kilku dni pochłaniam między innymi paczkę biszkoptów "na raz" , i że non stop jestem głodna i podjadam, to zaraz będę mogła zauważyć wzrost wagi a nie spadek.....ehhh a brzuch jeszcze wisi, choć w sumie to chyba skóra i uda nadal na "zacierkę" .....oby do wiosny zeszło:)

widze, ze forma wraca i to szybciej u niektórych niz sie spodziewały :) U mnie waga sie zatrzymała ważę tyle ile przed ciazą, a chciałabym zgubić jeszcze 3-4 kg... ale jak tak dalej pójdzie bedzie cięzko, ja też mam ochote na słodycze (całą ciązę zero, a teraz non stop bym jadła coś słodkiego).
Zaczęłam ćwiczyc, ale lekko troche an brzych, trochę pośladki uda.

Wczoraj byłam na wizycie u gina (po zaświadczenie do becikowego) no miałam badanie... niestety jakaś infekcja se przyplątała :( biorę Augmentin

Ja też ciagle głodna...Wciagnełam talerz zupy i talerz potrawki...I nadal głodna.. Ale to zasługa zimy i ssaka. Przyjaciółka stwierdziłą, że mi twaerz schudła...Szkoda, że nie brzuch.

Rany ja mam tak samo - ciągle bym coś jadła. Chociaż dziś ścisła dieta, wczoraj coś zjadłam i Krzyś szalał od 2 do 7 rano:/ Przepraszałam go pół nocy :/ Dobrze że miałam zamrożony pokarm to mu podałam a z piersi ściągnęłam i wylałam. A wszystko chyba przez dżem truskawkowy.

Co do wagi to stanęła w miejscu ale wiecie co jest najgorsze?? przez mój gigantyczny biust musiałam sobie kupć tunikę w rozmiarze... 46!! reszta jest za wielka ale się przerobi... cóż poradzić? Nie zanosi się na zmniejszenie biustu... o moim 38 moge pomarzyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry