reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Wczoraj wróciłam ze szpitala i po raz pierwszy zobaczyłam się w lustrze i stwierdzam, że nie jest tak źle. Brzuch już prawie wrócił do normy - wygląda jakbym była po solidnym obiedzie. Wprawdzie do talii sprzed ciąży sporo mi brakuje, ale jak tylko wszystko się pogoi, zaczną powoli jakieś ćwiczenia. Rozstępów na szczęście żadnych. W szpitalu zostawiłam jakieś 7-8 kg, czyli - waga tuż przed porodem: 62, waga dziś: 55.
Jedno mnie tylko martwi - moje piersi. Są OLBRZYMIE. Pamela Anderson przy mnie to deska. Stanika w tym rozmiarze na 100% nie znajdę, a do tego wyglądam po prostu groteskowo. Mam nadzieję, że jak laktacja się unormuję, to troszke zmaleją :-(

Jedno mnie tylko martwi - moje piersi. Są OLBRZYMIE. Pamela Anderson przy mnie to deska. Stanika w tym rozmiarze na 100% nie znajdę, a do tego wyglądam po prostu groteskowo. Mam nadzieję, że jak laktacja się unormuję, to troszke zmaleją :-(

Zmaleją :) Ja mam już takie jak w ciąży (a niewiele mi urosły). Choć przez parę dni nawału bałam się przez nie patrzeć w lustro ;) Piersi po brodę ;)

cwietka - ja też zrzuciłam 8 kg, zostało mi jeszcze 5kg do wagi sprzed ciązy, z czego chyba połowa to piersi. Przez cała ciąże mialam ten sam rozmiar, urosły dopiero po porodzie. I nawal nie ma tu nic do rzeczy - wtedy byly twardsze, ale wielkosciowo jest to samo.

A ja nie wiem ile waże...I jakoś mnie to mało obchodzi...Brzuch mam paskudny, wielki i nadal tylko ciazowe ciuchy i legginsy wchodza w gre...Musze sobie cos kupić...Ale trudno, może i mam wielki brzuch ale to pamiatko po moich szkrabach. Są to "blizny, które przyniosły życie" i nie zamieniłabym ich.

Mnie zostaje 10 kg do wagi z przed ciąży i kompletnie się tym nie przejmuję. Byleby tylko Krzysztoffo zdrowy był i ładnie przybierał na wadze. Ze mną na patologii leżała dziewczyna, która przez cała ciąże przytyła 4 kg:szok: A to mnie pielęgniarki nazywały "patologią":dry: Wogóle nie rozumiem tego zdziwienia - przytyłam razem z opuchlizną 25kg co nie uważam za jakiś rekord i miano patologii ;-)

reklama
Moja waga przed ciążą 64. Ważyłam się w poniedziałek tydzień temu to ważyłam 72 dzisiaj 39 mam już -3kg. Ciekawe czy dalej waga będzie spadać. Rozstępy mnie tym razem nie ominęły. Mam nad pępkiem a i pępek rozciagnięty. Może znacie coś dobrego na rozstępy aby chociaż były mniej widoczne??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry