reklama

Wracamy do formy :)

Cristalrose, ze mna na sali leżała dziewczyna z ogromnym bolem głowy po znieczuleniu, i przyszedl do niej anestezjolog na konsultacje, i mówił jej ( a ja oczywiście słuchałam:) o łatce ze skrzepu krwii, tzn że pobieraja troche krwii i wpuszczają ją w miejsce po znieczuleniu, i tworzy się w nim skrzep, i że to ponoć pomaga na te bóle, ja nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale ten lekarz tej dziewczynie tak łopatologicznie to tłumaczył. Tobie nie zaproponowali czegoś takiego?

reklama
a ja się chciałam pochwalić, że wchodzę w spodnie 38 sprzed ciąży:D
a moja mama do szpitala na wyjście i przywiozła rozmiar 36, bo jej się wydawało, że taka chuda jestem i musiałam wracać w ciążowych ;-/

to gratulacje!!! ja tez po Nince w ciagu 2 tyg. weszlam w spodnie sprzed ciazy, ale teraz to juz tak latwo nie bedzie :((((

Cristalrose, ze mna na sali leżała dziewczyna z ogromnym bolem głowy po znieczuleniu, i przyszedl do niej anestezjolog na konsultacje, i mówił jej ( a ja oczywiście słuchałam:) o łatce ze skrzepu krwii, tzn że pobieraja troche krwii i wpuszczają ją w miejsce po znieczuleniu, i tworzy się w nim skrzep, i że to ponoć pomaga na te bóle, ja nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale ten lekarz tej dziewczynie tak łopatologicznie to tłumaczył. Tobie nie zaproponowali czegoś takiego?

ja tez slyszlam jak polozna u mojego gina opowiadala o czyms takim dziewczynie, ktora szykowala sie do cc. opis byl mniej wiecej podobny i tez podsluchiwalam ;) w kazdym razie polozna mowila, zeby bron boze nie dac sie wypisac z takimi bolami i ze lekarze musza cos zrobic!

a ja się chciałam pochwalić, że wchodzę w spodnie 38 sprzed ciąży:D
a moja mama do szpitala na wyjście i przywiozła rozmiar 36, bo jej się wydawało, że taka chuda jestem i musiałam wracać w ciążowych ;-/
Antylopka bo cie zablokujemy za ten rozmiar normalnie..:)
a tak na poważnie to super -nic tylko pogratulować figury...!!!
ja jak do lata w miare wroce do wagi to bedzie sukces...;)

Ja mam doła bo po porodzie spadło mi 13 kg ( głównie dziecko i zatrzymana woda) a potem waga jak stanęła tak stoi od tygodnia... więc mam 12 kg w zapasie ...:eek::eek::eek: zarąbiście- do tego skóra jest bardzo sucha i rozlazła....bleee

Antylopka- zazdrość dupkę zżera :)

reklama
antylopka ja przytyła 14 kg i jeszcze jakieś 3-4 kg mi zostały... ale biodra jakieś szersze jeszcze...a same piersi o ważą chyba z 20 kg na sztukę - bez kitu! wczoraj w wannie tak sobie je podniosłam i szok! Az zawołałam mojego S. bo z podziwu wyjść nie mogłam:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry