reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

U mnie też apetyt na słodkie. Dzisiaj pożarłam taką porcję szarlotki (tej z kaszy manny - mniam), że myślałam, że pęknę. A teraz marzą mi się ciasteczka kruche z czekoladą. Muszę upiec, ale postanowiłam sobie, że do przyszłego tygodnia poczekam.

reklama
Ide dziś na zakupki. cos ladnego trzeba kupic i troszke się musze wziąśc za siebie bo się zapuściłam...

Ja byłam w zeszłą niedzielę w galerii i kupiłam sobie spodenki na chrzciny i i białą bluzkę ( z tym miałam niezły kłopot - piersi w rozmiarach arbuza), co było dobre w talii to w biuście z 10 cm brakowało...co dobre w biuście, to pomieściłoby mój brzuch ciążowy...proporcje mam lekko zachwiane jak widać...

Dzisiaj stanęłam na wadze. Była 4 z przodu, więc przymierzyłam dżinsy i... dopięłam!!! Są oczywiście jeszcze ciaśniejsze niż przed ciążą, ale mogę nosić.
Gorzej z bluzkami i sukienkami, bo te się w biuście nie dopinają i nieprędko będą :-(

ja sobie wlasnie kupilam i mialam sie w co dzisiaj po chrzcinach przebrac... fajnie bo nawet musialam pasek załozyc bo takie luzne byly... akurat posłuża kilka miesięcy a potem mam nadzieje kupie juz mniejsze...
jejku cwietka mi sie 6 marzy na poczatku a ty piszesz o 4..... popadne w depresje przez Was....:(

Spotkałam wczoraj koleżankę, która rodziła rok temu w styczniu i wyglądała REWELACYJNIE! była chudsza i piękniejsza niż przed ciąża! ALE jak się okazało karmi do tej pory i cały czas jadła - rosół, gotowane mięso i gotowana marchewkę :eek: cóż więc się już nie dziwię że tak dużo chudła... ale powiem wam, że nutka zazdrości się pojawiła jak tak na nia patrzyłam :zawstydzona/y: Ja wielka baba a tu taka laska...

Wiolcia ja tam nie chce byc taka laska tylko normalnie jesc.
Spodni nie kupiłam bo z mojego rozmiaru biodrówki tylko.zostaja mi leginsy. Poza tym m ma racje nie dam mase kasy za jensy, które nie wiadomo ile ponosze..Wyczaiłam cud bluzke i co??? Biust nie wlazł. Ae kupiłm leginsy, dwie bluzie i sweterek. Adzis o targ zachacze z leginsami. I dopiełam sie w ulubiona kurte, Jensy od biedy mam, eleganckie sztruksowe spodnie, pare spódniczek wiec przezyje.

reklama
wczoraj byly nieprzewidziane zakupy, pochwale sie plaszczykiem na wiosne:)
no i weszlam wczoraj w spodnie kolejne - tylko w 36 jeszcze nie wchodze.

Załączniki

• styczeń 2011 044.jpg
    styczeń 2011 044.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 53
Do góry