Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trochę to przypomina 6 Weidera, ale na nią jeszcze za wcześnie.
Hmmm, spróbuję, tylko nie wiem czy dam radę ćwiczyć 8 min. bez przerwy
A pisząc " widać różnicę" miałaś na myśli efekty???Bo ja ćwiczę od 2 tyg. i niestety efektów brak, wcisnęłam się co prawda w najluźniejsze dżiny sprzed ciąży, ale wagowo bez zmian:-(
Nie ma czego zazdrościć - waga mi stoi odkąd wyszłam ze szpitalana pewno czuć podczas ćwiczeńCo do wagi- zazdroszczę - ja musiałam kupić spodnie .. no ale jak dupa urosła to takie tego efekty ;/
, zostało jeszcze 6kg, a tak do ideału to z 15kg 
przez was oglądam torty bezowe i siedzę uśliniona niczym mój synek
Ja opróżniłam dziś ptasie mleczko, bo mi pudełko zawadzało na stoleI teraz się czuję okropnie ciężka. Generalnie słodyczy nie jem - kupowanych, bo domowe pieczone to nie słodycze
Po prostu nie kupujemy nic takiego, skoro zawsze jest coś upieczonego w domu. To ptasie mleczko od kogoś dostaliśmy, no i proszę - skusiło
![]()
to ja dziś w szafce na górze przyuwazyłam zapomniane dostane od kogoś...RAFAAAAEEELLLOO.......no i pół opakowania juz zjadłam:/ ....
No to widze ze nie jestem jedynym nalogowcem slodyczyW ciazy na slodkie nie moglam patrzec a teraz jak widze slodkie to mam slinotok