Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dlatego tutaj jest to obowiązkiem kazdego lekarza na wizycie popołogowej - sprawdzić siłe mięśni. Kulki pomoga ćwiczyc mięśnie, bo nie każda umie je napinac i rozluźniać bez nich.To takie "dowcipne" kuleczki. Jak się chodzi z nimi w środku, to ćwiczą się mięśnie Kegla. Można też używać do celów czysto erotycznych. Zastanawiam się, czy je sobie kupić. Nie chciałabym mieć za parę lat problemów z nietrzymaniem moczu.
liczba kilogramów z ciazy zwalona ale okraglosci zostaly i nie wim co z nimi zrobic a boje sie ze juz nie bede chudła bo zaczełam jesc normalnie gdyz mała nie ma brzuszkowych problemów chciałabym isc na basen ale sobie wyobrazam biała plame mleka na wodzie![]()
Mam to samo, bez słodyczy wytrzymuję max 2 dni i niestety cały czas o nich myślę. Gorzej niż jak rzucałam fajki.jestem chyba uzalezniona od slodyczy, bo nie jem od wczoraj i mam syndrom odstawienny normalnie ...
Mam to samo, bez słodyczy wytrzymuję max 2 dni i niestety cały czas o nich myślę. Gorzej niż jak rzucałam fajki.