reklama
Na mnie już od jakiegoś czasu wszystkie spodnie i spódnice są dobre, ale dalej nie dopinam się w sukienki - za ciasne w biuście. Ciekawe, czy te cycory po karmieniu zmaleją, bo czuję się idiotycznie z takim wielkim biustem. No i wielu ubrań unikam, bo niewygodnie w nich karmić.
Antylopka
Potrojna mamuska
dlatego tutaj jest to obowiązkiem kazdego lekarza na wizycie popołogowej - sprawdzić siłe mięśni. Kulki pomoga ćwiczyc mięśnie, bo nie każda umie je napinac i rozluźniać bez nich.To takie "dowcipne" kuleczki. Jak się chodzi z nimi w środku, to ćwiczą się mięśnie Kegla. Można też używać do celów czysto erotycznych. Zastanawiam się, czy je sobie kupić. Nie chciałabym mieć za parę lat problemów z nietrzymaniem moczu.
Można tez chodzić do położnej lub fizjoterapeutki i cwiczyc przy jej pomocy - nie wiem czy w Pl w każdym mieście się znajdzie taką osobe, tutaj jest w każdym punkcie położnych i fizjoterapeutów.
Cwietka - ja równiez nie chodzę w domu w wielu ubraniach, bo wole wygodniejszy strój i raczej luźniejsze bluzki, aby łatwiej było mi karmić. Ze spodniami też juz nie mam problemu, choć i tak czuję, że jeszcze nie są tak idealnie dopasowane jak przed ciążą.
kasiarem1
Fanka BB :)
liczba kilogramów z ciazy zwalona ale okraglosci zostaly i nie wim co z nimi zrobic a boje sie ze juz nie bede chudła bo zaczełam jesc normalnie gdyz mała nie ma brzuszkowych problemów chciałabym isc na basen ale sobie wyobrazam biała plame mleka na wodzie 
mamolka
liczba kilogramów z ciazy zwalona ale okraglosci zostaly i nie wim co z nimi zrobic a boje sie ze juz nie bede chudła bo zaczełam jesc normalnie gdyz mała nie ma brzuszkowych problemów chciałabym isc na basen ale sobie wyobrazam biała plame mleka na wodzie![]()
hehehe- chyba tak strasznie nie jest
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja dzis bylam na baseniem i oswiadczam, ze nie ciagnela sie za mna plama z mleka
w basenie woda byla nie za ciepla i nie bylo zadnych niekontrolowanych wyplywow
za to miesnie mi odpoczely i czuje sie SUPER 
jestem chyba uzalezniona od slodyczy, bo nie jem od wczoraj i mam syndrom odstawienny normalnie ...
jestem chyba uzalezniona od slodyczy, bo nie jem od wczoraj i mam syndrom odstawienny normalnie ...
Mam to samo, bez słodyczy wytrzymuję max 2 dni i niestety cały czas o nich myślę. Gorzej niż jak rzucałam fajki.jestem chyba uzalezniona od slodyczy, bo nie jem od wczoraj i mam syndrom odstawienny normalnie ...
reklama
mamolka
Mam to samo, bez słodyczy wytrzymuję max 2 dni i niestety cały czas o nich myślę. Gorzej niż jak rzucałam fajki.
u mnie gorzej- wytrzymuję 2 dni a potem wpierdzielam całą czekoladę jak na jakimś głodzie ;/ więc powiem szczerze ja nie ograniczam słodyczy, bo to jak się na głodzie zachowuję bardziej mnie przeraża