reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Mam taką tabelkę żywienia przez pierwszy rok. Może ją wrzucę potem, żebyście powiedziały, czy jest ok - bo nie ma jak doświadczenie :)

Ja planuję odstawić od piersi jeszcze wcześniej - lipiec, najpóźniej sierpień. Muszę zregenerować organizm jeśli chcę znów zajść w ciążę - dieta bezmleczna chyba nie wpływa dobrze na stan mojego uzębienia i kości, a kolejny dzidziuś znów będzie wyciągał.
Ewa - u nas w garażu cały zapas przeróżnych alkoholi (między innymi moje ulubione Martini i litewska Starka). Małżon wpadł w szał kupowania, a ja, jak pies ogrodnika, zabraniałam mu samemu pić. Dobrze, że w garażu zimno i rzadko tam bywam. No i w garderobie stoi balon z winem aroniowym już gotowym do zlania i picia. Ciężkie jest życie karmiącej mamy :-(

cwietka oj ciezkie ciezkie-ja na imprezy teraz robie normalne sałatki i wersja dla mnie:) i troche komicznie wygladam idąc do kuchni i nakładając sobie swoją wersję... a nalewek tez mam pełno od rodziców i tez wszystko stoi i póki co to tylko do nasączania ciasta dodaje

He he! Ja też skamuflowałam większą ilość butelek ze świeżo zlanym winkiem wiśniowym:tak::-). Dooobre wyszło:-p! Trzeba było schować przed małżem, bo by nie doczekały końca okresu karmienia.

Wy musicie sobie oddzielny zamknięty wątek stworzyc.... zeby reszty nie dołowac:D:D::Dhihihi
Zgadzam się!!!!
A ja sie w aptece warzyłam i wieczorem w ubraniu 82 kg!!! 12 na minusie supcio jeszcze 12 i bedzie git, tylko ten flak zamiast brzucha fuuujjjj....W pasie zapinam sie na ostatnia haftke, dalej go nie przesune więc body rozmiar mniejsze kupuje hi hi hi.
A ja planuje karmic do roku.

reklama
Do góry