Antylopka
Potrojna mamuska
ja dzis bylam na kontrol u gin i sie zwazylam: 60 kg, czyli jeszcze 2 do zrzucenia.
Piersi ok, dół ok, czyli ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Aniu - u mnie dokładnie taka sama sytuacja - oprócz tak długiego krwawienia,. no i okresu, którego jeszcze brak;-)Podłamałyście mnie... Mi spadlo 10 kg po porodzie bez zadnych diet i stanelo. Brzuch nadal duzy i nawet nie probuje sie miescic w spodnie sprzed ciazy. I nie cwicze ani nie utrzymuje diety bo mam dosc i padam - ponad 5 tyg. mocno krwawilam po porodzie choc niby wszystko ok w srodku. W koncu tydzien przerwy i potem okres... Plus inne obowiazki, niewyspanie i wysokie cisnienie (nadal!) - wykonczylo mnie to i mam dosc. I jak tu cos robic? Moze w koncu teraz nabiore sil i mi sie unormuje.
Bodzinka jestem pod wrazeniem![]()

spodnie sprzed ciąży leżą i się kurzą.no to Tobie nic tylko dzieci rodzic...ja dzis bylam na kontrol u gin i sie zwazylam: 60 kg, czyli jeszcze 2 do zrzucenia.
ja tez postawiłam na mleko-tak sobie tłumacze mój brak umiaru w jedzeniuU mnie też waga stop. Fakt faktem, że sporo jem jak na swoje możliwości. Zmuszam się do jedzenia, żeby mleko mieć. Gdyby nie to, to pewnie jadłabym połowę tego co teraz.
Albo mleko, albo chudnięcie, wybór padł na to pierwsze póki co.
położne mi to mówiły przy obu porodach, a ja przecież chce trójkę (chyba ze trafia sie bliźniaki w trzeciej ciązyno to Tobie nic tylko dzieci rodzic...![]()