krupka
Entuzjast(k)a
betka, nie rób tego!!!!! A już na pewno nie przed ciążą. Ja dość długo walczyłam z kilogramami - raz dzięki diecie udało mi się zrzucić 26 kg. Utrzymywałam wagę kilka lat. Potem tak powolutku rosła sobie, aż dorobiłam się na powrót 13 kilo. Wtedy postanowiłam znów się poodchudzać, tyle, że dieta jakoś nie skutkowała, bo jakoś silnej woli ciągle brakowało.
No i sięgnęłam po ten cudny lek. Pomoga rewelacyjnie! Tyle, że na krótko. Mimo usilnych starań nie tylko nie potrafiłam utrzymać wagi zdobytej dzięki nim, nie potrafiłam też utrzymać tej, którą miałam przed meridią i przytyłam nie tylko te 26 kg, ale znacznie więcej.
To jeszcze nic! Tak sobie rozregulowałam organizm, że właśnie potem zaczęły się kłopoty z miesiączką, potem okazało się, że nie mam owulacji. Potem starałam się dość mocno o ciążę, a teraz mam kochanego synka, ale... (resztę znasz).
Dlatego dobrze się zastanów zanim sięgniesz po ten lek!!!,
No i sięgnęłam po ten cudny lek. Pomoga rewelacyjnie! Tyle, że na krótko. Mimo usilnych starań nie tylko nie potrafiłam utrzymać wagi zdobytej dzięki nim, nie potrafiłam też utrzymać tej, którą miałam przed meridią i przytyłam nie tylko te 26 kg, ale znacznie więcej.
To jeszcze nic! Tak sobie rozregulowałam organizm, że właśnie potem zaczęły się kłopoty z miesiączką, potem okazało się, że nie mam owulacji. Potem starałam się dość mocno o ciążę, a teraz mam kochanego synka, ale... (resztę znasz).
Dlatego dobrze się zastanów zanim sięgniesz po ten lek!!!,