reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy

w ramach wracania do formy po ktoryms juz stwierdzeniu ze nie mam zadnych dzinsow dobrych, kupilam sobie nowe :-D No bo ile moge czekac na powrot dawnej wagi... Brzuch brzuchem, ale jak by tu zgubic te pseudo ponetne biodra??? :confused::confused::confused:

reklama
jasne, ze sie zejda, ale nie tak szybko. zey wrocic do formy sprzed ciąży czasem trzeba nawet rok czekac:szok:. zalezy od organizmu.:tak:

Ludzie, ja to dżinsów nie miałam na sobie od jesieni 2005 roku:-( czyli od ciąży z Maksiem. Chyba za jakis czas przestane czekac aż wejde w któres stare i cos sobie zakupie

ja chce od tego tygodnia regularnie - przynajmniej 1 x tydz. - chodzic na basen, nigdy za nim nie przepadalam, ale to najlagodniejsza forma ruchu, no chyba ze namowie meza i wrocimy na squasha (gralismy przed ciaza 1 x tydz), tyle ze to jest tak intensywne, ze nie wiem czy mozna,
nie wiecie jak jest z sauna jak sie karmi piersia

joanka - to ambitny plan sobie zakladasz :eek: Z tym squashem to bym na Twoim miejscu jeszcze poczekala bo w sumie 6 tygodni po porodzie to moze troche za wczesnie na zbyt intensywny wysilek.
Co do sauny to pojecia nie mam bo nawet sama nigdy nie bylam :eek:

czytałam, ze jak sie karmi piersia to lepiej unikas mocnych wysiłkow, bo powstaje wtedy kwas mlekowy, ale nie wiem co dalej:-D. tzn. nie pamiętam, bo pomyślałam wtedy, ze mi to nie grozi:-D(bo wysiłku brak:-D:-D) i nie czytałam do końca.

reklama
Do góry