reklama
ja przed ciaza juz bylam "utyta" (piekny neologizm
),wiec sie przejmuje soba mniej,niz Gaaliyah czy Zuziaczykacper,albo Mysz,ale tez bym chciala spasc z wagi.ale katowac sie nie bede.t m bardziej,ze Piotr mowi,ze jemu nie przeszkadza-osie lubi do mnie przytulac,bo sie ode mnie ogrzewa,a jakbym byla taka jak przecinek,to na co mu taka kobieta? 
),wiec sie przejmuje soba mniej,niz Gaaliyah czy Zuziaczykacper,albo Mysz,ale tez bym chciala spasc z wagi.ale katowac sie nie bede.t m bardziej,ze Piotr mowi,ze jemu nie przeszkadza-osie lubi do mnie przytulac,bo sie ode mnie ogrzewa,a jakbym byla taka jak przecinek,to na co mu taka kobieta? 
mysz1978
Fanka BB :)
Wlozylam dzis pod sukienke majtki sciagajace (pierwszy raz w zyciu takei majtasy nabylam
) i wygladalam calkiem dobrze :-) Nie bylo widac flaczka ;-)
A co do mezow to moj tez mowi ze mu sie podobam, ale ja jednak te 9kg chce zrzucic mimo wszystko...
Tylko zwykle jest tak ze jak sie chudnie to biust idzie w dol, wiec mi juz sie chyba bedzie majtal na wysokosci kolan
) i wygladalam calkiem dobrze :-) Nie bylo widac flaczka ;-)A co do mezow to moj tez mowi ze mu sie podobam, ale ja jednak te 9kg chce zrzucic mimo wszystko...
Tylko zwykle jest tak ze jak sie chudnie to biust idzie w dol, wiec mi juz sie chyba bedzie majtal na wysokosci kolan

reklama
Podziel się:
:-