reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy

Felina jest ok, ale jak dla mnie za mało sztywne miseczki.a w biggach jest większy wybór sztywniejszych.

reklama
Ja mam Fellinę i rzeczywiście dobrze trzyma - są fajnie uszyte. Nie używam sztywnych miseczek, więc nie wiem jak z niimi w tej firmie.

mialam troche mniejsze (80 B a teraz 85 C :eek:) - ale tendencje do poddawania sie grawitacji mialy zawsze :-(
Jakbym miala kiedys sobie robic operacje plastyczna to zostawilabym moj ohydny nos w spokoju a podnioslabym sobie biust :-D taka jestem zdesperowana... ;-) Oczywiscie operacji sobie nigdy nie zrobie wiec to tylko takie gadanie...:baffled:

a ja sadlo-pozbylabym sie sadelka,odessalabym tluszcz :sorry2:

poki co kupilam sobie stanik za 10zl (dokladnie to 9,9zl :eek:) i musze wam powiedziec ze trzyma mi cyce rewelacyjnie - dawno nie byly tak wysoko :-D

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D dobre jesteście, ale mi się wydaje, że mysz po prostu tak bardzo pragniesz mieć je wyżej ( nie ty jedna masz pępek między cyckami), że twoja psychika zadziałała :-pale ja muszę przyznać, że jak chodzę po domku to mam na sobie miększy stanik i jestem bardziej zadowolona z takiego zwykłego też za dyszkę czyt. 10 zł, niż z triumpha, który gniecie mi cycki jakby to był jakiś salceson:no:

Do góry