Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie, europejskie miasto, a ani jednego prywatnego oddziału położniczego, w lokalnych "Faktach" informacja, że na znieczulenie nie ma co liczyc nawet za pieniądze, bo "nie ma odpowiedniej ilości anastezjologów"... Naprawe boję się porodu, bo wiem, że będę bezbronna i całkowicie zależna od łaski i niełaski personelu. Myślałam o Trzebnicy lub Świdnicy, ale 1. nie wiem, czy zdążę do jechać, 2. tylko wrocław ma sprzęt do ratowania Maleństw, gdyby coś poszło nie tak.Wiecie co? Mi to się wydaje śmieszne, że mieszkamy w takim dużym mieście, Wrocław postrzegany jest jako super europejskie miasto a u nas ciągle rodzi się tak jak nas mamy rodziłybez znieczulenia i traktowanie pacjentek i dzieciaczków jak dawniej. A przecież może to wyglądać inaczej... Z tego strachu i z racji prawdopodobnego wywoływania porodu mam zamiar jechać rodzić do Wałbrzycha... po prostu chce urodzić po ludzku.
Dyrekcyjna i chyba Kliniki mają być przeniesione na Borowską, ale ponoć jeszcze nie teraz..

A często to zamykanie ma niewiele wspólnego z rzeczywistymi remontami