reklama

Wrzesień 2009

renifer_24 : Ja swój pierwszy test zrobiłam w 28 dniu cyklu i kreseczka też była słabiutka ale była!:tak: Następny w dniu spodziewanej @ 31dc i krecha już była ładna :-D Na pewno się udało trzymam kciuki i czekamy na Ciebie i dobre wieści.:tak:

dziś rano testowałam i kreska już była bardziej widoczna, ale to i tak jeszcze nie jest to co bym chciała zobaczyć... :baffled:niemniej jednak przy pierwszej ciąży też "ładną" drugą krechę miałam dopiero po tygodniu od dnia, w którym powinnam dostać @... także zbytnio się nie stresuję ... poza tym - i tak będzie co ma być...

kasiunia
ciesz się ze nie myślisz o słodyczach... ja ostatnio myślałam i z moim synkiem przytyłam 30 kg :baffled:, teraz nie kusze losu - po prostu ich nie kupuję...

reklama
Oj, ja już nie śpie. :zawstydzona/y:Mam problemy od dwóch dni ze spaniem i nawet nie wiem czego to przyczyna.:zawstydzona/y:
Ciazy kochana ciazy :)) Ja jak mialam wolne to spalam do 12-13 czasem :szok: dziadek z mala siedzial myslalam ze to zmeczenie czy co, po czym nagle ni z gruszki o 5,6 zaczelam sie budzic i tak mi zostalo ze poprostu nie moge spac, w nocy sie czesto budze...a o 8-9 to juz na nogach na bank. Teraz do pracy nowej na 7 wiec o 5 czasami sie przebudzam :-)

hej hej!
to znowu ja.. trochę się denerwuję bo na 19:30 jestem w końcu umówiona do ginekologa:tak: i tak bardzo bym chciała usłyszeć , że wszystko idzie prawidłowo, że na niczym sie skupić nie mogę... chociaż pewnie tak mi powie hehe.

a co do objawów to faktycznie jestem ciągle śpiąca i o dziwo nie jem słodyczy, a normalnie to ciągle miewam na nie ochotę :happy: ...

pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę!

hej hej!
to znowu ja.. trochę się denerwuję bo na 19:30 jestem w końcu umówiona do ginekologa:tak: i tak bardzo bym chciała usłyszeć , że wszystko idzie prawidłowo, że na niczym sie skupić nie mogę... chociaż pewnie tak mi powie hehe.

a co do objawów to faktycznie jestem ciągle śpiąca i o dziwo nie jem słodyczy, a normalnie to ciągle miewam na nie ochotę :happy: ...

pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę!

No to ja tak czekalam na swoja wizyte na 21.15 myslalam ze wyjde z siebie serce jak mlot cisnienie 140/100 lekarz kazal sie uspokoic nim przeszedl do rzeczy...Zapytal co i jak a ja ze test pozytywny i beta, spojrzal na bete i zgroza "za mala cos" dostalam na miejscu zawalu ze to jakas torbiel czy inna cholera...ale zrobil usg ze 5 tydz. i jak na swoj wiek ok...Od tego czasu mina tydzien i jeden dzien a ja nadal w sumie nic nie czuje tylko to zmeczenie ciagle mysle o spaniu

to spanie jest straszne... zaczęłam zasypiać do pracy, nie słyszałam budzika.. w wigilie tak zaspałam ze musiałam wziąć opiekę nad dzieckiem, bo mi już wstyd było:zawstydzona/y:. zwalałam to na zmęczenie i siedzenie w nocy... a tu sie okazało że już wtedy byłam zafasolkowana i wszystko się wyjaśniło:-D

to spanie jest straszne... zaczęłam zasypiać do pracy, nie słyszałam budzika.. w wigilie tak zaspałam ze musiałam wziąć opiekę nad dzieckiem, bo mi już wstyd było:zawstydzona/y:. zwalałam to na zmęczenie i siedzenie w nocy... a tu sie okazało że już wtedy byłam zafasolkowana i wszystko się wyjaśniło:-D

No ja zaczelam nowa prace nie moge sobie pozwolic wiec 5 budzikow ale z tym to jeszcze nie jest tak zle...od 10 w pracy juz jestem do dupy zasypiam na siedzaco a nowa praca, ciezka chce sie wykazac brrr...., wracam to w tramwaju a w domu to sie klade przed mala :szok: ok 21 i zasypiam a ona urzeduje jeszcze hihih po czym zasypia przy mnie no i jak wolne to 12-13 w domu spie

hehe. mi się upiekło bo zasypiałam akurat, jak szefa nie było i trwało to koło tygodnia :P a teraz szef jest to już zasypianie opanowałam, no i mąż mnie pilnuje hehe

sprostowanie: zadzwoniła babka i powiedziała żewizytę u gina mam dopiero jutro ;(... cóż zostaje mi czekać

Ostatnia edycja:
czesc wrzesnioweczki to znowu ja ;-)
sluchajcie bylam dzis na badaniu prywatnie. gin powiedział że macica bardzo rozpulchniona i zasiniona ale nic nie czuje palcami:-(
sama juz nie wiem co myslec.
mam odczekac tydzien i zrobic test krwi betahcg
ciekawe...
U was było podobnie na poczatku ciązy? tz to niby wczesna ciąża jak coś

ah i cierpię od jakiegos czasu na bezsennosc... malo sypiam

pozdrawiam serdecznie

reklama
kinga a który to tydzien? a usg nie zrobil?
w pprzedniej ciązy jak poszlam pierwszy raz tez nic nie bylo widac, tylko macica w dotyku aksamitna i piersi ciązowe a potem juz serducho biło:-) uspokuj sie
mozesz zrobic bete juz jutro i kolejną po 2 dniach zobaczyc jaki przyrost!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry