reklama

Wrzesień 2009

reklama
syla niby 2-3 tydzien jak cos...
no zerobie tą betke bo ciekawa jestem:)
dzieki

:blink:

Ciekawe co ten lekarz chcial tam "poczuc" jak to napisalas, wiadomo ze w ciazy i przed @ macica rozpulchniona dlatego robi sie usg a jak nie widac czeka...Ja jestem dobrej mysli. Ja by sie nie katowac zrobilam bete. U gina bylam tez jako 4/5 i powiedzial ze 5 tydzien ale jakby nie powiedzial mialabym to samo co Ty bo po badaniu nie powiedzial nic, po becie tez (za wczesnie zrobilam)....Kurcze mocno trzymam kciuki i pociesze Cie ze tez cierpialam na bezsennosc (chyba nerwy w oczekiwaniu). Na poczatku myslalam ze nie moge spac przez niepewnosc potem wiedzialam ze to przez fasolke tak fatalnie spie, wczesnie wstaje itp :-)

kroptusia jak jestes w ciązy to umowe muszą ci przedłuzyc az do porodu.. wiec spokojnie bedziesz mogla isc na L4 i potem macierzynski.

Przedluza ale tylko po 12 tyg. Jak sie dowiedza wczesniej to moga zwolnic...moja kolezanke zwolnili w 2 mc. A nawet jesli nie zwolnia tylko do porodu to co potem....

A tak poza tym mam taki apetyt ze sie hamuje rekoma i nogami by nie jesc...W pracy prawie mi sie slabo zrobilo kolezanka jogurtem podratowala a jak wracalam opowiadalam kumpeli o tym co zjem jak wroce wiec jak wpadlam zjadlam rosolek kulki ziemniaczane a potem ciacho....I co niestety zauwazylam po 6 latach wlaczyla mi sie faza na slodkie. Jak ostatni raz zaszlam w ciaze nie moglam jesc slodkiego (odwidzialo mi sie bo przed uwielbialam) i tak zostalo do wczoraj, dzis musialam cos chrupnac :)

Ostatnia edycja:
a ja na obiad kaszke manną sobie zrobilam
nie mam apetytu
kiepsko sie czuje boje sie ze sie rozłoze, wymoczylam nogi, naćpalam sie czosnku i leze, ale o 6 trzeba wstac do pracy:no:

Oj dziewczęta senność mi również bardzo dokucza, właśnie pracuje na drugą zmianę i po pierwszej przerwie ledwo na oczy patrzę, jak pracuje na rano to nie jest źle, jak wrócę do domu to ok 16 zasypiam, czasami nie mogę się już podnieść z łóżka, więc tylko idę coś zjeść i znowu na górę spać. A co do podjadania to staram się jeść takie ilości jak jadłam tylko trochę częściej, a do pracy zawsze szykuję sobie pokrojoną marchew w torebce, jak zgłodnieje to podjadam i nie jest źle...

kroptusia no widzisz... musze chyba jeszcze poczekac i tyle. Bete zrobię 12go i juz powinna wykazac ile hormonu (jeżeli to ciąża) @ nie mam i nie czuję abym miała dostac. Mam wrazenie ze to fasoleczka jednak.... co do bezsennosci to niejest to przez nerwy na pewno bo juz od jakiegos czasu mi dokacza a ja niejestem taka przejmująca sie bardzo.
Dziekuje wam za odpisanie mi :tak:

Dobranoc
ja pewnie jeszczenie zasne... :sorry2:

Witam wrzesniowki, alez ten czas leci, jeszcze niedawno sama bylam w 6 tc.
Mam corke z 1 wrzesnia. To zdolne bestie, uporzadkowane, ale leniwe ;)
Moja corka zawsze najlepsza w szkole, ale w domu nic jej sie nie chce robic :)

Pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnych miesiecy ciazy, a potem szybkiego porodu i zdrowych maluszkow

reklama
hejka
a ja ostro sie przeziębilam, pojechalam rno do pracy ale juz wrócilam bo nie bylam w stanie wysiedziec a nie chce sie narazac na calkowite rozłozenie...
grdlo boli, z nosa kapie, dobrze ze nie mam jeszcze gorczki...

ide lezec
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry