reklama

Wrzesień 2009

Pscola, witaj:-):-):-):-)
U mnie to totalny szok. Miałam kłopoty z prolaktyną i zanim zaszłam w ciążę musiałam brać leki. Jak widać mam prawie 6 miesięcznego brzdąca i choć chciałam już być w ciąży to nie sądziłam że bez leków się uda:-):-):-)
Dzisiaj byłam oglądać fasolkę. Serduszko bije i takie maleństwo:-)
dostałam luteinę i folik. Lekarz zauważył torbiel w jajniku to podobno po ciałku żółtym. Ta luteina ma właśnie pomóc w wchłonieniu się tej torbieli. Za 10 dni kontrola.

reklama
Hej! mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć. To moja trzecia ciąża, mam dwie dziewczynki (11 i 7 lat). Termin porodu wyliczyłam sobie na 7.09.2009, do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu.

Pscola, witaj:-):-):-):-)
U mnie to totalny szok. Miałam kłopoty z prolaktyną i zanim zaszłam w ciążę musiałam brać leki. Jak widać mam prawie 6 miesięcznego brzdąca i choć chciałam już być w ciąży to nie sądziłam że bez leków się uda:-):-):-)
Dzisiaj byłam oglądać fasolkę. Serduszko bije i takie maleństwo:-)
dostałam luteinę i folik. Lekarz zauważył torbiel w jajniku to podobno po ciałku żółtym. Ta luteina ma właśnie pomóc w wchłonieniu się tej torbieli. Za 10 dni kontrola.
Wow juz serduszko bije ?? To ktory to tydzien ... Ja ide 21 i bedzie ok 8 tyg i dopiero zobacze serduszko wczesniej nie bylo jeszcze. Szybciutki sie zdecydowalas na 2

dzięki bardzo post_ptaszyna, trochę czuję się jeszcze nieswojo, bo to mój "pierwszy raz" tutaj, ale mam nadzieję, że jak wszystko będzie dobrze to się tu zadomowię :

Ostatnia edycja:
Witam,
ja robilam teścik 28 grudnia i wtedy pokazał się dość jasna druga kreseczka, byłam zachwycona. czekałam na to od kilku miesięcy:happy:
Po 2 dniach test powtórzyłam i wyszło już lepiej
Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamusie:-D

Kroptusia tak naprawdę to planowałam za jakieś 6 miesięcy:-) w między czasie chciałam doprowadzić hormony do ładu a tu proszę niespodziewanka:-):-):-)

to 6 tydzień. serduszko bije już po 21 dniach

post ptaszyna - ja Cię baaardzo podziwiam... ja się trochę bałam, bo mój młody strasznie szaleje i jeszcze często chce na ręce - a waży prawie 11 kg...
generalnie to się boję tego pierwszego trymestru, bo po dniu szaleństw z synkiem brzuch mi sie stawia i wariuje...

nowa i inne nowe kobietki - witajcie...

ja jutro oficjalnie testuję... jesli wyjdą dwie kreski to 30-ego stycznia ide do gina...

No to i ja się witam z Wami.
Mam ponad 2letniego synka, o rodzeństwo dla niego staraliśmy się od razu praktycznie, bo od stycznia 2007roku..czyli 2lata bezskutecznie. W sierpniu miałam ciąże biochemiczną (4dni po teściku przyszła @)mam nadzieję ze teraz uda się do końca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry