reklama

Wrzesień 2009

No to i ja się witam z Wami.
Mam ponad 2letniego synka, o rodzeństwo dla niego staraliśmy się od razu praktycznie, bo od stycznia 2007roku..czyli 2lata bezskutecznie. W sierpniu miałam ciąże biochemiczną (4dni po teściku przyszła @)mam nadzieję ze teraz uda się do końca
witaj kasia_ 2005!
ja też mam 2 letnią córeczkę z września 2006 :-) i też od jakiegoś czasu się staraliśmy aż się udało! będę trzymać kciuki za was

ps. byłam właśnie u ginekologa i ciąża potwierdzona usg! 5hbd :tak:

reklama
witajcie
mam pytanko czy są moze dziewczyny ktore zaszły w ciąże jakoś pod koniec grudnia?
bo ja prawdopodobnie 31go ale na tescie jeszcze nic nie widac
w pn ide na betke.

pozdr ;-)

kochana ja się przytulałam 25 grudnia - a dwie piękne wyraźne kreseczki zobaczyłam dopiero dzisiaj.... także chyba masz jeszcze trochę czasu, robiąc betkę bedziesz pewniejsza...

witaj kasia_ 2005!
ja też mam 2 letnią córeczkę z września 2006 :-) i też od jakiegoś czasu się staraliśmy aż się udało! będę trzymać kciuki za was

ps. byłam właśnie u ginekologa i ciąża potwierdzona usg! 5hbd :tak:
No faktycznie,nasze dzieciaczki to prawie równolatki :)) Tylko Ty masz dziewuszkę, a ja chłopczyka, może tym razem będzie na odwrót ;) Również trzymam kciuki za Was i pozostałe mamusie. Teraz to początek i oby wszystko było dobrze i nasze maluszki rosły zdrowe i silne

mam ten sam "problem" ze słodyczami, ale to chyba dobrze,może nam dupki nie urosną-za śledzie i kapuste kiszoną oddam zycie.Pozdrawiam wszystkie wrzesniówki i trzymam kciuki

syla - no to oficjalne gratulacje! :-D:rolleyes:
mi tez sie chce spac jak diabli, tylko młody mi nie daje....
a jak się już położę - to odechciewa mi się spac i ciągle sikam....

dziewczyny - czy Wy już wszystkie macie poumawianych lekarzy na najbliższe dni?
ja teoretycznie ma termin na 13.09 ale stwierdziłam, ze za szybko to nie ma co iść, umówiłam się na 30.01 - wtedy juz lekarz chyba mi powie coś konkretnego... przy pierwszej ciązy byłam juz u gina w 5 t.c. - to mi nawet usg nie chciał zrobic, zbadał mnie tylko, potwierdził ciąże na podstawie badania /wszystko było rozpulchnione - to lekarz starej daty, wiec chyba raczej sie znał/ i kazał przyjść dopiero na I usg w 12 t.c.
teraz tyle nie wytrzymam i zapisałam sie na 8/9 t.c.

ok, spadam do młodego, bo coś nie może zasnąć...
Ja do lekarza jestem zapisana na 14 stycznia, będzie to początek 7go tygodnia i myślę że to jest odpowiedni czas, mam nadzieję że usłyszę już bijące serduszko:-)

:)
ale się forum zapełnia:-)
fajnie
Reniferku....Z Nami mieszka mama wiec noszenie oddaję jej póki co. A moje dziecko jest bardzo grzeczne więc mam nadzieję że jakoś sobie poradzimy....Napewno:tak::tak::tak:

RENIFER24 dziekuje Ci za odpowiedz:tak: tak też myślalam...
a czy usg dopochwowe już by coś wykazało??:confused: czy tez poczekać do poniedziałku.
Dzis mija moj 34dzien cyklu bez @.
Tak bardzo chcialabym juz wiedziec....

RENIFER obliczyłam sobie wizualnie jak by to u mnie było tz ktory tydzien i wyszło ze teraz to 3tydzien dopiero... może dlatego za szybko na test. Jezeli zaciążyłam 31go to według kalkulatora termin miałabym na około 23wrzesnia.
Zobaczymy......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka
mało sie udzielam ale ledwo zyje

na 10,50 ide do lekarza po jakis antybiotyk bo domowymi sposobami sie nie wylecze, w nocy mialam gorącze, i w ogóle wczoraj az 3 apapy musialam wziasc i mam wyrzuty sumienia:-(
mam nadzije ze fasolce nic nie bedzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry