reklama

Wrzesień 2009

Witam dziewczynki, mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się miejsce w Waszym gronie :zawstydzona/y: :-)
Kilka dni temu robiłam teścik i pokazał mi najpiękniejsze różowe kreseczki :-D
Według obliczeń dziś 6.tydz. i 3 dzień, za tydzień wizyta u lekarza! Nie mogę się doczekać!

reklama
nowa, sroz, kaisa_2005, jagoooodka : Witajcie :-D hoho wrześniówek jak grzybów po deszczu!:-D Miałam iść wczoraj do gina ale w końcu nie poszłam, bo koleżanka poleciła mi przchodnię "Ibis" na Woli (Warszawa), a dokładniej panią dr.Beate Melosik. Podobno zachwalaną. Umówiłam się więc na poniedziałek. Czekam zniecierpliwością.:zawstydzona/y:

Przywitała Was już EwaII, Aniach, Ajako, Olisska, Matylda - wszystkie jesteśmy z września 2008.

Mój synek Sasha urodził się 06.09.2008 - 4 dni przed terminem.

Nawet nie sądziłam, że to tak szybko zleci.

Gratuluję Wam z całego serca, życzę spokojnych, pięknych 9 miesięcy bez dolegliwości!!!!!!!
No i szybkich, bezbolesnych porodów - takich jak moje;)

W razie pytań zapraszamy na nasz wątek:)

Ania mama Kajetana 2002 i Sashy 2008.

Wczoraj byłam u lekarza i test się potwierdził - 5 tydzień i 4 dzień:-) tak więc witam wszystkie wrześnióweczki..... Czytam wasze posty i patrze że nie tylko ja jestem taka śpiąca i ciągle zmęczona, do tego ten ból pleców i wymioty 2 razy dziennie..koszmar!!!
Pozdrawiam i trzymajcie się mamuśki!!!:happy:

syla - no to oficjalne gratulacje! :-D:rolleyes:
mi tez sie chce spac jak diabli, tylko młody mi nie daje....
a jak się już położę - to odechciewa mi się spac i ciągle sikam....

dziewczyny - czy Wy już wszystkie macie poumawianych lekarzy na najbliższe dni?
ja teoretycznie ma termin na 13.09 ale stwierdziłam, ze za szybko to nie ma co iść, umówiłam się na 30.01 - wtedy juz lekarz chyba mi powie coś konkretnego... przy pierwszej ciązy byłam juz u gina w 5 t.c. - to mi nawet usg nie chciał zrobic, zbadał mnie tylko, potwierdził ciąże na podstawie badania /wszystko było rozpulchnione - to lekarz starej daty, wiec chyba raczej sie znał/ i kazał przyjść dopiero na I usg w 12 t.c.
teraz tyle nie wytrzymam i zapisałam sie na 8/9 t.c.

ok, spadam do młodego, bo coś nie może zasnąć...

reklama
witajcie
mam pytanko czy są moze dziewczyny ktore zaszły w ciąże jakoś pod koniec grudnia?
bo ja prawdopodobnie 31go ale na tescie jeszcze nic nie widac
w pn ide na betke.

pozdr ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry