reklama

Wrzesień 2009

Syla - ja tam tez nie liczę na szybszy poród...co ma być to będzie-wolę się nastwić, że urodzę w terminie..byle nie po....:dry:

A na obiadek niestety nie kurczaczki z KFC...chociaż dałabym się chyba namówić na CC byle dostać te kurczakosy...:-D:-D:-D. Robię dziś gulasz z kaszą. Tak teraz mi przyszło do głowy, że jak tej kaszy się najem a mnie na poród by ruszyło, to będzie milutko na sali porodowej hihihihihi:-D:-D:-D
A oprócz tego zrobiłam dżemery-powidła ze śliwek:-). Mam dziś kuchenny dzień.:-D

No i jestem zakręcona- dziś z rana zamiast po talerze na śniadanie pójść do kuchni to poszłam do łazienki:tak::-D. A podbrzusze mnie tak bolało jak na okres- więc głupia poleciałam sprawdzić czy nie dostałam:dry::-D...tak już się przyzwyczaiłam do brzusia, że nie widzę różnicy....wariuję normalnie..:-D:-D:-D

reklama
witam

co wchodze na BB to zaczynam byc GLODNA:-D Ciekawe dlaczego?:confused:;-)
bluszcz-ale mam teraz ochote na knedle ze sliwkami:angry: A nie mam nawet gdzie kupic:no: Musze znalesc jakis przepis-nigdy ich nie robilam
elaine-no niezle z ta lazienka hahaha, ciagle tam tak chodzimy, w dzien, w nocy ze nawet talerzy sie tam spodziewamy:-D:-D

Reniferku a co ty męża na diecie trzymasz?:-)

U mnie pada deszczyk i jest zimno ale na poprawe humoru zrobiłam sobie ciepłe kakao:-) pychotka.
Mąż mi gdzieś zwiał a miał pranie wywiesic ... pewnie jak wróci to juz wszystko suche będzie:baffled:
Kurcze nudzi mi się:sorry2:

u nas pogoda w sumie też taka sobie a ja robie dzisiaj na obiad placka po węgiersku z kapustą pekińska:tak::tak:a obiad to chyba bedzie na kolacje bo dzisiaj jakoś wszytsko pomału robimy hihihi no właśnie żadna dzisiaj nie rodzi:confused::confused::confused:jak nie ma chetnych to ja sie zgłaszam:-p:-p:-p

reklama
właśnie przeczytałam co jest napisane na moim suwaczku ,kyrcze chyba dzisiaj sie spakuje bo narazie to mam tam wszytsko tylko tak nawrzucane jeszcze raz przejrze ciuszki dla dziecka.
A Tymek dzisiaj na sucho woził wózek z Karolkiem i mówił że go usypia:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry