liiiviiia
Fanka BB :)
Widze ze dzis tu temat kulinarny kroluje
ja juz sie nauczylam ze jak wchodze na BB to musze cos mamlec bo inaczej glodna bede
ale w sumie to i tak wiele nie daje bo jak ktos o czyms smacznym pisze to sobie to predzej czy pozniej przypomne i musze zjesc :-) tak jak pisalyscie o budyniu ... nie jadlam z rok moze wiecej a teraz co pare dni gotuje 
Juz praleczke kupilam tylko teraz nie ma mi kto podlaczyc
i pewnie pojdzie w ruch dopiero po weekendzie. U mnie nic sie dzis szczegolnego nie dzieje ... czasem brzuszek sie stawia i tyle ...
Pogoda byla dzis strasznie duszna .... a teraz sie ochlodzilo i na deszczyk sie zanosi a nawet moze na burze
i zerwal sie straszny wiatr ale mi sie to podoba bo az milo takie chlodne powietrze wdychac 
ja juz sie nauczylam ze jak wchodze na BB to musze cos mamlec bo inaczej glodna bede
ale w sumie to i tak wiele nie daje bo jak ktos o czyms smacznym pisze to sobie to predzej czy pozniej przypomne i musze zjesc :-) tak jak pisalyscie o budyniu ... nie jadlam z rok moze wiecej a teraz co pare dni gotuje 
Juz praleczke kupilam tylko teraz nie ma mi kto podlaczyc
i pewnie pojdzie w ruch dopiero po weekendzie. U mnie nic sie dzis szczegolnego nie dzieje ... czasem brzuszek sie stawia i tyle ...Pogoda byla dzis strasznie duszna .... a teraz sie ochlodzilo i na deszczyk sie zanosi a nawet moze na burze
i zerwal sie straszny wiatr ale mi sie to podoba bo az milo takie chlodne powietrze wdychac 
. Ja sobie w głowie i tak już zanotowałam, że może nie długo urodzę i czekam... czekam... i tyle.