Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja byłam wczoaj u polożnej; zbadala mnie i powiedziala, ze główka wysoko i sie dzidziak na swiat nie spieszy...a termin na srode...3 dni!!! kurcze mać jasna...powiedziala, ze mam przyjsc w srode i bedziemy kombinowac...
ja tak marudze z jednej strony, że chce juz rodzic ale jak sobie pomysle ze mialby byc wywolywany ten porod to jakos tak dziwnie mi...
dzidzi chyba samo wie kiedy ma wyjsc na świat, a poza tym boje się, że jak będzie wywoływany to będzie długi i bolesny...
liiiviiia ja też objawów nie mam zero bezwzgledne....czop siedzi, skurczy brak...
moniczkaleg - ale Ci fajowo z Bąbelkiem juzzazdroszcze
![]()
wogole ostatnie badania w czerwcu ... wiec wypadaloby cos zrobic nie wiem czemu w tym tyg mi nie kazal przyjsc co byl ... Nie wiem wogole jak on to kmini .. mogl mi dac skierowanie zanim szedl na urlop przeciez juz bym mogla rodzic i co tak bez aktualnych badan ??? 
Witam Was dziewczyny porannie.
Ja już nie śpię,za oknem ładna pogodna i wreszcie trochę chłodniej.Jutro mam wizytę u swojego gina w szpitalu - wraca z urlopu - zobaczymy co powie.Dzieci jak narazie nie pchają się na świat a to już 38 tydzień.Narazie dużo leżę i odpoczywam.Ciekawe co słychać u wrześniówek które się ujawniły na forum "poznajmy się" i nie dają o sobie śladu życia.Przecież jest Nas w sumie około 150.Trzymam kciuki za Alex,Naftanalka,Sylę i Szyszunkę.Ujawniłam się na naszej klasie i wysłałam Wam zaproszenia dziewczyny.Miłej niedzieli bez rozpakowywania - przecież w końcu wrzesień zaczyna się dopiero we wtorek ;-)a my jesteśmy wrześniówki jakby nie było :-)
to wiedze ze jutro dzień wizyt... czekamy na wieści:-)

może się uda