reklama

Wrzesień 2009

kobietki ja to jestem z szokowana czytając wasze posty:szok: Większość z Was ma jeszcze tyle czasu do porodu a u każdej coś sie dzieje:szok:A ja mam już nie całe6 dni do terminu i nic sie nie dzieje:-(:baffled:Fakt każda z nas jest inna i inaczej ten okres przechodzi ale powinnam coś odczuwać.
A co do mojego Miśka to on nie powie nic rodzicom.Fakt jego mama ma otwartą rane żylakową i nie dziwie się że ją wozi wszędzie-kobieta by się zamęczyła,ale mógłby cos pomóc i poskładać po przenosić-Oliwierek też musi mieć swój koncik jak przyjdzie na świat:-)No chyba że moje Kochanie sam to przygotuje co może się skończyć i tak moim przestawianiem po powrocie:dry:

A do czego jest ta herbatka z malin??:confused:

reklama
mili-ja tez nie mam jakis powaznych boli-raz mi sie zdarzyly tylko we wtorek i od tej pory cisza, czasami twardnieje mi brzuszek - a tam poza tym NIC,

Moniczkaleg-ale ci fajnie ze juz jestes po wszystkim i teraz tylko radosci, radosci i radosci:-D:-D Chcialabym zobaczyc twoja kruszynke:tak:

kizi-dzieki za placuszki;-) pyszne

Duzo dziewczyn ucichlo-ciekawe co sie u nich dzieje? Matka, Michasia,....Wiolab tez cos malo sie odzywa-a ciekawa jestem jak tam u Ciebie bo pamietam ze mamy podobne terminy-jakies bole,skurczyki?

Bóle to jedynie w krzyżu a co do reszty to brak totalny.Mały tylko mi po żebrach stuka.Ale jakoś daję rade.czasami coś mnie w podbrzuszu łapnie ale tylko czasami.

Ostatnia edycja:
a ja niemoge spac :baffled: położyłam się o 22 i już wstałam, wszystko boli i te wstawanie do wc.. lepiej się wcale nie kłaśc.......... ja chce vyc juz po:angry:
Moniczkaleg nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze:-( Ale super ze przynajmniej ty juz możesz cieszyc się macierzyństwem:-)

Witam z rana . Ja juz spac nie moge :dry: tak ladnie wieczorem zasnelam nawet filmu niedoogladalam i juz po spaniu :dry: teraz sie musze w sufit patrzec bo co tu robic jak inni spia .... Cos malutko naskrobalyscie od wczoraj.Nawet nie mam co nadrabiac ;-)
Ciekawe jaka dzis pogoda bedzie ... Wczoraj od rana mialam stopy jak balony kostke to palcem musialam szukac ;-)
Kurcze no juz 39 tydz mi leci i nic sie nie dzieje :sorry2: a ja tak liczylam ze 38 i urodze ... pobilam rekord rodzinny w trwaniu ciazy ;-) Jeszcze mnei kolezanka pocieszyla ze miala termin na 7 a 16 urodzila ...
Wczoraj otworzylam szuflade z kosmetykami dzidziowymi i taki sliczny zapach malenstwa poczulam :blink: juz jutro mam wizyte u gina zobaczymy co powie ....

Ostatnia edycja:
i ja też już wstałam:tak: nocny marek ze mnie pół nocy przechodziłam i o 7 wstałam... a tak chciałam się wyspac przed porodem:confused:
zjadłam śniadanko a teraz mam pyszną herbatkę i ciasteczka:-) mąż śpi i pewnie szybko nie wstanie więc znowu skazana na samotnośc:sorry2:
ja zaczęłam 40 tydzień i tylko pożegnałam czopa a tak cisza... pewnie jeszcze przenoszę:confused:
Jutro tez mam wizytę ale dopiero na 19 i mam zamiar wziąśc torbe i na już na siłe zostane w tej klinice niech mi robią cc... bo sama już nie wracam:-)
U nas pogoda jak narazie ładna, słoneczko świeci więc odrazu lepszy humorek... dziś poukładam swoje ubrania w szafie to jakoś czas mi szybciej zleci:tak:
Miłego dnia, smacznych śniadanek ... a może jakiś dzidziuś niedzielny się dziś nam urodzi :-):-):-):-):-) zapraszamy maluchy:-D:-D

reklama
No i jeszcze spiochy spia ;-) a ja mam taka ochote na kinder bueno ....:-(
Dzis znow od rana mam kostki popuchniete dlonie z reszta tez obraczke zeby wlozyc to juz moge pomarzyc .. wogole na palcach mam taka napieta skore ze mi ciezko je zginac i pomyslec ze jeszcze do niedawna jedyna zmiana byl brzuszek :-)
No i nie mam co tu robic ... nie chce sie tluc zeby moj M sie wyspal chociaz ten jeden dzien w tv nic nie ma na necie juz tez nudno ... :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry