mili384
studjująca mamusia :)
kobietki ja to jestem z szokowana czytając wasze posty
Większość z Was ma jeszcze tyle czasu do porodu a u każdej coś sie dzieje
A ja mam już nie całe6 dni do terminu i nic sie nie dzieje:-
baffled:Fakt każda z nas jest inna i inaczej ten okres przechodzi ale powinnam coś odczuwać.
A co do mojego Miśka to on nie powie nic rodzicom.Fakt jego mama ma otwartą rane żylakową i nie dziwie się że ją wozi wszędzie-kobieta by się zamęczyła,ale mógłby cos pomóc i poskładać po przenosić-Oliwierek też musi mieć swój koncik jak przyjdzie na świat:-)No chyba że moje Kochanie sam to przygotuje co może się skończyć i tak moim przestawianiem po powrocie
A do czego jest ta herbatka z malin??

Większość z Was ma jeszcze tyle czasu do porodu a u każdej coś sie dzieje
A ja mam już nie całe6 dni do terminu i nic sie nie dzieje:-A co do mojego Miśka to on nie powie nic rodzicom.Fakt jego mama ma otwartą rane żylakową i nie dziwie się że ją wozi wszędzie-kobieta by się zamęczyła,ale mógłby cos pomóc i poskładać po przenosić-Oliwierek też musi mieć swój koncik jak przyjdzie na świat:-)No chyba że moje Kochanie sam to przygotuje co może się skończyć i tak moim przestawianiem po powrocie

A do czego jest ta herbatka z malin??

położyłam się o 22 i już wstałam, wszystko boli i te wstawanie do wc.. lepiej się wcale nie kłaśc.......... ja chce vyc juz po
a ja tak liczylam ze 38 i urodze ... pobilam rekord rodzinny w trwaniu ciazy ;-) Jeszcze mnei kolezanka pocieszyla ze miala termin na 7 a 16 urodzila ...
juz jutro mam wizyte u gina zobaczymy co powie ....