reklama

Wrzesień 2009

reklama
Czy mnie sie przewidziało, czy któraś ogłosiła że niedługo 1 września;)

Mnie trochę zaczyna stawiac się brzuch, Nażarłam sie brzoskwiń, może to po nich:)
wykąpałam się i lecę spać, tez wyjscie z wanny graniczyło z cudem, ale udało się:)
Dobranoc Kochane!

Renifer:-):-):-)to się nazywa fachowo''mózg ciężarnej'';-)Ale się uśmiałam-tak Ci się spieszy kochana do rodzenia:-D:-D:-D

hahaah, widze ze nie zdązyłam ukryc, usunąć !
ja naprawde mysłałam ze jutro jest wrzesień
chociaz tez wiedziałam,ze jutro /31.08/ mój mąz ma urodziny

takze ujęcie mózg ciezarnej - to strzał w dziesiątke :-):-):-):-):-)

A ja tak na chwilkę do Was wpadam i podglądam czy rozpakunek postępuje czy się lenicie;-)Moje dziecię zamieniło dzień z nocą i teraz w dzień śpi a w nocy nie koniecznie hi hi hi Dlatego zaraz zmykam może da chociaż godzinkę:-)
P.S.
Kochane pośpieszcie się, bo już niemogę się doczekać wymiany doświadczeń mamusiowo-bobasowych:-)Poniżej kilka zdjęć Mojej Kochanej Gabrysieńki Słodkiej Wisieńki:-)

Załączniki

• zmniejszony_6651022 Gabi dziś.jpg
    zmniejszony_6651022 Gabi dziś.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 84
  • zmniejszony_9630780 Syrenka.jpg
    zmniejszony_9630780 Syrenka.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 83
  • zmniejszony_Gabi.jpg
    zmniejszony_Gabi.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 031.jpg
    031.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Witam się poniedziałkowo :-) Zaczynamy nowy tydzień, dla mnie to już 38!!
ewusek - ja co prawda mam nadzieję, że wszystko wiem i wszystko mam, bo byłam na zwiedzaniu porodówki, ale jeśli masz listę to jak najbardziej - posprawdzam czy dobrze wiem... To poproszę o przesłanie :)
A co do wanny - mi strasznie jej brakuje, jak tak czytam o waszych problemach z wychodzeniem z wanny to wam... zazdroszczę. Chciałabym mieć takie problemy, ale wyleżeć się, wygrzać..... a ja tylko kabinka :-( A wyjść zawsze mąż pomoże...:tak:
Miłego dzionka wszystkim życzę...
Aha, jutro 1 września, NASZ CZAS :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry