Cześć :-)
Wrzesień nastał :-) Rodzimy :-)
Powiedzcie mi, czy któraś z was jeszcze tak ma, że w ciąży zaczęła chrapać?? Mój mąż mi wmawia, że chrapię,
a nigdy w życiu mi się to nie zdarzało wcześniej, mam nadzieję, że to tylko w ciąży tak jest, a potem przechodzi. Wiecie coś na ten temat??
Ja też dzisiaj niewyspana jestem, całą noc nie spałam, bo się przejęłam chrapaniem
Wrzesień nastał :-) Rodzimy :-)
Powiedzcie mi, czy któraś z was jeszcze tak ma, że w ciąży zaczęła chrapać?? Mój mąż mi wmawia, że chrapię,
a nigdy w życiu mi się to nie zdarzało wcześniej, mam nadzieję, że to tylko w ciąży tak jest, a potem przechodzi. Wiecie coś na ten temat??
Ja też dzisiaj niewyspana jestem, całą noc nie spałam, bo się przejęłam chrapaniem

nie wiem co ze soba robić ehhh:-(
w środe mam ktg.Moja córcia strasznie się wierci na tym badaniu nie nadążę nieraz naciskać guziczka

a teraz juz wiem mniej wiecej czego sie spodziewac tylko boje sie zeby nie bylo zadnych komplikacji wiadomo. i wiem ze na parciu trzeba dac z siebie wszystko bo od tego zalezy ile bedzie sie dzidzia rodzila. wszystkim jeszcze nie rodzacym nigdy kobietkom zycze powodzenia i tym juz rodzacym tez