reklama

Wrzesień 2009

Witam się i ja, mi się już nawet narzekać nie chce;-) idę się ogarnąć i znowu dziś mam zamiar zaliczyć dłuuuugi spacer. Nawet nie martwię się, ze dziś mam termin porodu bo i tak wiem ze nie urodzę.
Jutro mam wizytę u gin. i będę mu tam płakać, ze chce już rodzic. Nie wyjdę od gin. bez skierowania do szpitala:-D

reklama
Hej wrześnióweczki:)Ja nawet w formie jestem-chociaż Oliwia o 4 w nocy nam pobudę zrobiła ''że ma ciemno w pokoju''-lampka''lawa'',plus nad łóżkiem taka do kontaktu i jeszcze 2 świeczki jej zapaliłam w świeczniku -i tak za ciemno...ale jakoś zasnęła z latarką jeszcze:rofl2:Pobudka o 7 oczywiście-jakoś sie zwlekłam i nawet chwilę po ich wyjściu pospałam-dzieci jednak mobilizują i lenić sie nie można:)
Skurczyki mam tradycyjnie od rana ale optymistycznie sie czuje-małż dostał propozycję dobrze płatnej pracy a dodatkowo na rozmowę idzie w inne miejsce,to najbardziej mnie cieszy bo tydzień już siedzi w domu w niezbyt dobrym humorze po tym jak go wylali bez powodu...
Romcia-nie zamartwiaj sie!Dzielnie dotrwałaś do końcówki co rzadko sie zdaża przy blizniakach !Powinnaś być dumna a nie bać się cc-to tylko chwila a masz pewność ze córeczki bezpiecznie sie urodza-myśl pozytywnie:-)

Kasiunia-
pomyśl że max .2 tyg .można po terminie chodzić:-Dto już duże pocieszenie bo ja mogę nawet do pazdziernika sie męczyć jak Maria będzie tak uparta jak siostry...

Szyszunka-Renifer-my z Calineczka to już trojaczki bedziemy miały:)Dobrze że po 2takie wyrośnięte;-)

Wlasnie, ja caly czas powtarzam!!! Dluzej niz dwa tyg po terminie nie da sie chodzic, wiec lajcikujemy dziewczyny! :-D

Wspolczucia tylko tym co dwa tyg im w pazdzierniku sie koncza.... ja tak do 7 max... :sorry: No i to juz jest przesada, zwazywszy na to,ze niektore sa w sierpniu!!!! :confused2:

o matko jakie godziny wpisów, nad ranem to ja dopiero zapadam w najlepszy sen, a tak to sie męczę niemiłosiernie :tak: 5-11 to ja dopiero nocne spanie zaliczam :tak:

a i pogoda nas rozpieszcza, nad ranem troszke popadało i jest rześko i przyjemnie.............. wiec pora na spacerek :tak:

dziewczyny i tylko spokój może nas uratować :cool2:

Olgha, to trzymam kciuki za rozmowę M :tak: bo to jednak ważna sprawa

reklama
Witam koleżanki:-) Tak szybko przeleciałam te posty później nadrobie bo musze sobie poleżec:tak:
Jak dziś nie narzekam :-) dopiero wróciłam od fryzjera:-) i jestem szczęśliwa :tak: a teraz jem sobie ptysia:happy:
Zaraz wyjmę mięsko na kotlecik dla mężusia i sobie poleniu.....je
Ciekawe czy urodze w tym tygodniu? Ale princi masz rację że dwa tyg. max możemy chodzic przeterminowane.
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry