reklama

Wrzesień 2009

Ma takie dziwne wrażenie obolałego brzucha. Kosiek sie rozpycha albo ja znowu mam skurcze. Zjadłam magnez coby przeczekać. Wogóle to już tez mam serdecznie dość bolą mnie nawet pachwiny. Tak mnie wszystko napiera na dół brzucha że sama nie wiem co mi jest.:wściekła/y::wściekła/y:
Oby do 7 wytrwać to potem już poleci samo.
Chociaż boje się tego bólu po cesarce i żyć mi sie odechciewa na samą myśl.
Oby mnie znowu nie dopadła depresja tak jak w pierwszej ciąży.:no:

Chce mi sie mielonki takiej najzwyklejszej...

reklama
Jak sie zgodza u mnie to tez bede miala cesarke-tez sie boje bo jest to operacja jakby nie bylo
ale zupelnie nie wiem jak to wyglada w UK z cesarkami-kiedy sie idzie do szpitala, jak dlugo sie lezy po? czy cewnik zakladaja?podobno nie mozna nawet glowy podnosic przez 24h po cesarce- to jak karmic?

ale zupelnie nie wiem jak to wyglada w UK z cesarkami-kiedy sie idzie do szpitala, jak dlugo sie lezy po? czy cewnik zakladaja?podobno nie mozna nawet glowy podnosic przez 24h po cesarce- to jak karmic?
Moja kolezanka miala cc w UK , miala znieczulenie miejscowe chyba, bo byla przytomna, chyba jej nawet dzidzie polozyli na chwilke... Na drugi dzien czula sie rewelacyjnie na 3 dobe wyszla ze szpitala.... Ja bylam u niej na 2 dobe.. wygladala swietnie! Nie miala problemow z chodzeniem ani karmieniem... Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam :tak:
Wszystko pieknie zroslo, czula sie wysmienicie ! ;-)

Zycze wszystkim takiego cc :rofl2:

A i do szpitala poszla po terminie... Bo w UK to chyba czekaja do konca samego... Moja druga kolezanka rodzila SN i ze byla po terminie to kazali jej czekac do ostatniego dnia.. czyli rowne 2 tyg po terminie... tyle,ze akurat w ten ostatni dzien zaczela rodzic, wiec nie wiem jakby sie to skonczylo,ale pewnie wzieliby sie dopiero za wywolywanie ! :shocked2::sorry:Wczesniej byla na badaniu kontrolnym , ktg, i takie tam i pow jej ze nic sie dzieje, ma wracac do domku i czekac... :eek:

Sluchajcie a jak to jest u Was z tym olejem z wiesiolka ???:confused::confused::confused: Ja mam 500mg i jest napisane 3-5 razy dziennie.. lykam 3 razy dziennie, ale widzialam tez 1000mg i zaczelam sie zastanawiac.... Moze z 5 razy powinnam lykac ?:eek:

Cos się zmienia he he he
własnie wróciłam ze sklapu i tym razem mam w tyłku pączki, czekoladę i wafelki...dzisiaj przyszła pora na salceson i piwo :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Normalnie nie wiem co sie stało ale jem ten salceson, popijam piwem z sokiem i mam wrażenie że jestem najszczęśliwsza osoba na świecie!!!:-D:-D:-D

słonko byle by cie na porodówkę dziś nie wzięli, bo będzie wesoły poród

Princi nie pomogę ci co do wiesiołka bo nie biore - co ma być to będzie

Moja kolezanka miala cc w UK , miala znieczulenie miejscowe chyba, bo byla przytomna, chyba jej nawet dzidzie polozyli na chwilke... Na drugi dzien czula sie rewelacyjnie na 3 dobe wyszla ze szpitala.... Ja bylam u niej na 2 dobe.. wygladala swietnie! Nie miala problemow z chodzeniem ani karmieniem... Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam :tak:
Wszystko pieknie zroslo, czula sie wysmienicie ! ;-)

Zycze wszystkim takiego cc :rofl2:

To jej zazdroscic cesarki;)

dziewczyny, chciałam się pozalic, ale mój termin porodu wg lekarza i usg przypada na 21 wrzesnia, wszystkie kalkulatory dostepne na necie wskazują od 27-30 wrzesnia, dlaczego jest aż tydzień rozbierzności? Chyba się jednak przygotuje na ten 30 wrzesnia, bo widze tu po dziewczynach, ze te dzieci to tak w ogóle sie nie spiesza, może po tym gorącym lecie nie chce im sie wychodzić...

reklama
dziewczyny, chciałam się pozalic, ale mój termin porodu wg lekarza i usg przypada na 21 wrzesnia, wszystkie kalkulatory dostepne na necie wskazują od 27-30 wrzesnia, dlaczego jest aż tydzień rozbierzności? Chyba się jednak przygotuje na ten 30 wrzesnia, bo widze tu po dziewczynach, ze te dzieci to tak w ogóle sie nie spiesza, może po tym gorącym lecie nie chce im sie wychodzić...

Czy lekarz liczył wg OM (ostatniej miesiączki) bo jesli tak to nie powinno byc rozbierzności. Albo źle podałas lekarzowi albo źle w necie:szok:. Wg USG to data liczona jako średnia wymiarów z obwodu główki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry