Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Romcia mówiło się że będziesz pierwsza a tu bobaski wcale się nie spieszą.Nic się nie bój myślę że poród sn jest dużo bardziej przerażający. A nie masz możliwości wyboru znieczulenia?
Alex - cierpliwości - już niedługo się nie będziesz nudzić. Co do dorabiania w domu to raczej ciężko coś wykombinowac chyba że zajmowanie się drugim dzieckiem jako niania ale to raczej jak już Twój będzie starszy.
Livia to przed cesarką trzeba kilka dni lezeć w szpitalu? Byłam pewna że robią ja następnego dnia po przyjęciu do szpitala.
Ładną mamy pogodę we wrześniu, nareszcie przeszedł męczący skwar a jest ciepło i przyjemnie.Pamiętacie ubiegłoroczny wrzesień? Pierwsze dni gorące a potem temperatura tak gwałtownie spadła w dół że z dnia na dzień ludzie powbijali się w kurtki i czapki, lało jak z cebra i ludzie zaczeli masowo łapać grypę. Oby tegoroczny wrzesień był słoneczny i sprzyjający spacerkom.
![]()
nie, podałam dobra i lekarzowi i teraz w tych kalkulatorach. Ja zreszta z tych co każdy dzień miesiączki sprzed dwóch/trzech lat mogę udokumentować... niestety. Nastawie się jednak na tą późniejszą.
no i musze sie jeszcze zapchac czekolada
najgorzej ze po cesarce specjalna dieta nie liczac tej do karmienia dzidzi .... ja taki glodomor teraz :-) nie wyobrazam sobie nie jesc kolo 8 godzin przed cesarka i dobe po
a najgorzej ze przed tez pic nie mozna