Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas panuje grypa jelitowa.Mąż już przeszedł dzisiaj mnie chwyciło mam brać smectę orsalit i lakcit .Macie jakies jeszcze inne sposoby na biegunkę? Modlę się żeby Nikolkę nie chwyciło![]()

.Więc szansy na to że zarośnie samo nam już nie dają. Gdy wczoraj usłyszeliśmy to wszystko i słowa pani dr. " Bardzo mi przykro!" wpadliśmy w panikę bo to brzmiało co najmniej tak jakby to była wada śmiertelna.Dostaliśmy skierowanie na dalsze badania i konsultację kardiochirurgiczną.
jednak staram się myśleć w miarę optymistycznie.
tak sie boje przeciez ta bakteria jest smiertelna
a cos sie zaczyna dziac u niego boje sie ze go żre od srodka dostalismy skierowanie do kliniki szpitala dzieciecego i teraz jak ja mam tam pojsc jak nie mam ubezpieczenia bo ten cholerny zus mi nie chce wydac. Do tego zaniepokoilo ja to ze maly jak lezy na pleckach odchyla do tylu glowe powiedziala ze to nie dobrze i ze trzeba isc do neurologa bo moze wymaga jakiejs rehabilitacji Co sie dzieje ????
nie wiem o co chodzi z ta glowka bo mi konkretnie nie powiedziala pytam czy chodzi o to ze cos mu moze byc czy o to zeby sobie przez to nic nie zrobil to powiedziala ze sam sobie krzywdy nie zrobi czyli tak jakby cos juz z nim bylo nie tak
tak sie o niego boje jest taki radosny i ruchliwy jakby mu sie cos stalo to bym chyba tego nie zniosla. ta cholerna klebsiella
Wiadomo Pudzian to nie jest, ale pampuchy już mamy;-)Nie ma co się od razu zamartwiać, głowa do góry:-)