liiiviiia
Fanka BB :)
U mnie chrzciny byly jakby spontaniczne jakos nic nie przygotowywalam bo mialam robic tylko obiad dla najblizszych i dopiero dzien przed chrztem "a moze salatke zrobie ; a moze ciasto bym upiekla? " itd :-) i w koncu dostalam pałera i wszystko na hura zrobilam ;-) a pozniej sie patrzylam na ten stol i prawie nic zjesc nie moglam bo wtedy karmilam a Misio mial miesiac 

ale juz kupilam potelik Delti (ok. 200 zl) w baby fancie. Z tego co mi mowili w sklepie to wszystkie foteliki do kwoty ok. 400 - 450 zl to jeden diabel bo takie maja tylko dopuszczenie i spelniaja te normy europejskie a dopiero powyzej 400 zl przechodzily testy itd tak wiec fotelika powyzej 400 zl na pewno bym nie kupila a wiec wszystko jedno jaki jak tanszy jedynie roznia sie wygladem.Ja wybralam ten delti bo byl taki mieciutki i tym sie wyroznial bo reszta byla dosc twarda
. Napisałam zapytanie do lekarza online. Odpisał mi że mam robić inhalację i oklepywać. Hmm, tylko jak mam wmówić mojemu lekarzowi, że tak ma zrobić! Boże co za kraj!