reklama

Wrzesień 2009

S łuchajcie nie miałam czasu aby złożyć Wam życzenia, ale mam nadzieję że jajeczka były pyszne i mało tuczące. Wszytskiego na... dla naszych 7 miesięczniaków:)
Liiiviiia mi też się w głowie dziś kręciło myślę, że to wina niskiego ciśnienia, 3maj się będzie dobrze. POzdrawiam i robię myk do łóżeczka:)

reklama
święta święta i po świetach.......nie było mnie, bo czasu brakowało nawet na sen, odpoczywalismy bardzo aktywnie, dużo na dworze, dużo spacerków, wypad do Nałeczowa.....i jestem wykończna, dodam, ze wczoraj Bartulek dostał w nocy gorączki a rano biegunkę, dajemy leki ale biegunka dalej trwa.....
mam dosć

Mi juz dzis lepiej ale Michal jst po prostu okropny :sorry2: no nie wiem co w to dziecko wstapilo byl przez te pol roczku takim grzecznym aniolkiem wszyscy sie dziwili ze ona tak sobie sam lezal jakby dziecka nie bylo a teraz daje niezle popalic :sorry2: wygladam tych zebow i nic !! chcialam na nie to wszystko zgonic ... dzis znow sie rzucal darl sie plakal nawet jak sie go na rece bierze to dalej sie drze w koncu na dwor poszlismy i jakos sie uspokoil ale musial jechac w spacerowce tylem do mnie czyli przodem do drogi. Oj juz widac jego paskudny charakterek co zobaczy to zaraz "daj natychmiast" a jak nei to ryk i tak ma byc jak on chce :sorry2:
Przyszedl mi dzis ten garnuszek fishera i wiecie co to bylo dzis dla mnie zbawieniem :tak: maly sie tak nim zajal ze ponad godz siedzial i tymi klockami machal wrzucal je do srodka i wyjmowal :-) oczywiscie gora bo w otwory to jeszcze daleko ;-)

Melduję się po świętach!;-)

Wszystkim Maluszkom z okazji 7 m-cy- wszystkiego naj, naj;-):-D.

Szyszunko- trzymam kciuki- oby okazało się że to "tylko" zęby...

Liiviia- wytrwałości...może to znów jakiś skok. U nas Borys na świątecznym spacerze dał popis gardła. tak darł się w niebogłosy, że byłam w szoku- nigdy tak się nie zachowywał- no ale wózio prowadził tata hehehe...:-D Jeździ przodem właśnie do "świata" więc z reguły jest zawsze spokojny. Nie wiem co wtedy w niego wstąpiło:confused::sorry2:.

A u nas maluszek ostatnio bardzo niespokojnie śpi. Nie wiem czy to odzywają się zęby (:baffled:) czy też może daje znać lęk separacyjny. No oby to nie jakieś choróbsko - a tfu tfu! Po umyciu zasnął a przed chwilką wybudził się z wielkim płaczem:baffled::confused:. Dałam mu ibufen-oby pomogło.

Witam!
Pierwszy dzien w pracy zaliczony...ciezko nie bylo,sle latwo tez nie :(.Plakalam po wyjsciu i po przyjsciu do domu,musimy dac rade.Za to maluszek spisal sie na medal,jedynie nie chcial jesc.Za pozostale dziewczyny wracajace do pracy trzymam mocno kciukii zycze duzo zdrowka 7 -mio miesieczniakom!!!

witam w piekny sloneczny dzien:-Djak pogoda ładna to i odrazu humorek lepszy :-) szykujemy sie wlasnie na spacerek, zrobimy sobie wycieczke do parku :-) Milego dnia zycze wszystkim mamom i maluszkom:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry