liiiviiia
Fanka BB :)
A u nas sie pogoda popsula od swiat jest pochmurno i chlodno ale na spacerek wychodzimy bo przynajmniej wiatru nie ma. Teraz juz sie przyzwyczailam do sloneczka i do tych 15 stopni ze teraz jak tylko slonca nie ma wydaje mi sie ze zimno i na nic a przeciez w zimie sie wychodzilo na minusie i jak z -5 skoczylo na 0 to juz kazdy o jak cieplutko 
Michal kolejny dzien marudzi
teraz zasypia a pozniej chyba wyjdziemy na dwor.
Szyszunko widze ze ubralas maluszka w kamizelke i ja tak chcialam ale nie wiem co mu pod spod zalozyc jak ubralas Bartusia?? bo ja mam taka gruba kamizelke od srodka na polarze i jak mu zaloze kilka warstw z dlugim rekawem zeby po raczkach bylo cieplo to znow za goraco mu bedzie tu na klatce a jak zaloze mniej to sie boje ze raczki bedzie zimno... co on tam ma pod tym sweterkiem ??

Michal kolejny dzien marudzi
teraz zasypia a pozniej chyba wyjdziemy na dwor.Szyszunko widze ze ubralas maluszka w kamizelke i ja tak chcialam ale nie wiem co mu pod spod zalozyc jak ubralas Bartusia?? bo ja mam taka gruba kamizelke od srodka na polarze i jak mu zaloze kilka warstw z dlugim rekawem zeby po raczkach bylo cieplo to znow za goraco mu bedzie tu na klatce a jak zaloze mniej to sie boje ze raczki bedzie zimno... co on tam ma pod tym sweterkiem ??
Ostatnia edycja: