reklama

Wrzesień 2009

A u nas sie pogoda popsula od swiat jest pochmurno i chlodno ale na spacerek wychodzimy bo przynajmniej wiatru nie ma. Teraz juz sie przyzwyczailam do sloneczka i do tych 15 stopni ze teraz jak tylko slonca nie ma wydaje mi sie ze zimno i na nic a przeciez w zimie sie wychodzilo na minusie i jak z -5 skoczylo na 0 to juz kazdy o jak cieplutko :-D

Michal kolejny dzien marudzi :sorry: teraz zasypia a pozniej chyba wyjdziemy na dwor.

Szyszunko widze ze ubralas maluszka w kamizelke i ja tak chcialam ale nie wiem co mu pod spod zalozyc jak ubralas Bartusia?? bo ja mam taka gruba kamizelke od srodka na polarze i jak mu zaloze kilka warstw z dlugim rekawem zeby po raczkach bylo cieplo to znow za goraco mu bedzie tu na klatce a jak zaloze mniej to sie boje ze raczki bedzie zimno... co on tam ma pod tym sweterkiem ??

Ostatnia edycja:
reklama
liiviia wtedy było strasznie ciepło, mały miał koszulkę, body z długim rękawem, sweterek dosc gruby i grubą kamizelkę. rączki miał chłodnawe, ale nie zimne, potem okrywałam go kocykiem.

kurde, zakręcili nam na całym bloku gaz, bo się gdzieś ulatnia, kurde i jak mam teraz zupe przygrzać głodnemu dziecku:)
Jedynie piekarnik mam elektryczny, mikrofali nie posiadam:) hehe, dobrze, ze czajnik mam elektryczny:)

Ostatnia edycja:
pracujace mamusie moze to slabe pocieszenie ale dobrze ze wrocilyscie do pracy wiosna a nie latem przez ten czas juz sie oswoicie a gdyby bylo lato to wogole byloby by wam smutno ze tak cieplo a wy w pracy zamiast z dzieckiem do tego czasu moze bedzie latwiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry