• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Hej dziewczyny! Ale tu cisza nie wiem czy to przez te tragiczne wydarzenia czy przez piękną pogodę.
Ja siedzę w pracy, a myślami jak zwykle w domku:tak:
Kacperek siedzi z nianią, chyba jest zadowolony, tylko nie chce nic pić, ale po troszeczku zaczyna jeść. Jak wracam do domu to cały czas wisi przy cycu:tak::-)

I u nas dzis brzydko i zimno takie chlodne powietrze i mokro.Za to wczoraj bylo super piekne sloneczko i cieplutko. Bylismy u ortopedy wszystko ok nastepna wizyta jak maly zacznie chodzic.Pytalam i wit D mamy podawac po 2 krople a jak bedziemy wychodzic na slonce to tego dnia nawet wcale nie podawac.

Ja od poniedzialku jestem na diecie proteinowej juz mam dosc tych serkow drobiu i kefirow ale jestem zadowolona bo przez te 2 dni schudlam 1,5 kg :-) i ogolnie sie tak fajnie czuje lekko i wiecej energii ;-)

I u nas dzis brzydko i zimno takie chlodne powietrze i mokro.Za to wczoraj bylo super piekne sloneczko i cieplutko. Bylismy u ortopedy wszystko ok nastepna wizyta jak maly zacznie chodzic.Pytalam i wit D mamy podawac po 2 krople a jak bedziemy wychodzic na slonce to tego dnia nawet wcale nie podawac.

Ja od poniedzialku jestem na diecie proteinowej juz mam dosc tych serkow drobiu i kefirow ale jestem zadowolona bo przez te 2 dni schudlam 1,5 kg :-) i ogolnie sie tak fajnie czuje lekko i wiecej energii ;-)
Ze w sensie na Dukanie ?? To jakas dieta cud... ktora wszyscy juz chyba stosuja :)) zycze powodzenia i wytrwalosci :))

reklama
dukan naprawdę w modzie teraz na wiosnę:)

ale cisza, jakies to zycie teraz "w zawieszeniu", czas smutku, zadumy...

u nas dość ładna pogoda, ale starsza podziębiona i zakatarzona wiec hcyba w domku zostaniemy.
lecę robić obiadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry