reklama

Wrzesień 2009

reklama
Hej dziewczyny! Ale tu cisza nie wiem czy to przez te tragiczne wydarzenia czy przez piękną pogodę.
Ja siedzę w pracy, a myślami jak zwykle w domku:tak:
Kacperek siedzi z nianią, chyba jest zadowolony, tylko nie chce nic pić, ale po troszeczku zaczyna jeść. Jak wracam do domu to cały czas wisi przy cycu:tak::-)

I u nas dzis brzydko i zimno takie chlodne powietrze i mokro.Za to wczoraj bylo super piekne sloneczko i cieplutko. Bylismy u ortopedy wszystko ok nastepna wizyta jak maly zacznie chodzic.Pytalam i wit D mamy podawac po 2 krople a jak bedziemy wychodzic na slonce to tego dnia nawet wcale nie podawac.

Ja od poniedzialku jestem na diecie proteinowej juz mam dosc tych serkow drobiu i kefirow ale jestem zadowolona bo przez te 2 dni schudlam 1,5 kg :-) i ogolnie sie tak fajnie czuje lekko i wiecej energii ;-)

I u nas dzis brzydko i zimno takie chlodne powietrze i mokro.Za to wczoraj bylo super piekne sloneczko i cieplutko. Bylismy u ortopedy wszystko ok nastepna wizyta jak maly zacznie chodzic.Pytalam i wit D mamy podawac po 2 krople a jak bedziemy wychodzic na slonce to tego dnia nawet wcale nie podawac.

Ja od poniedzialku jestem na diecie proteinowej juz mam dosc tych serkow drobiu i kefirow ale jestem zadowolona bo przez te 2 dni schudlam 1,5 kg :-) i ogolnie sie tak fajnie czuje lekko i wiecej energii ;-)
Ze w sensie na Dukanie ?? To jakas dieta cud... ktora wszyscy juz chyba stosuja :)) zycze powodzenia i wytrwalosci :))

reklama
dukan naprawdę w modzie teraz na wiosnę:)

ale cisza, jakies to zycie teraz "w zawieszeniu", czas smutku, zadumy...

u nas dość ładna pogoda, ale starsza podziębiona i zakatarzona wiec hcyba w domku zostaniemy.
lecę robić obiadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry