reklama

Wrzesień 2009

reklama
Hej dziewczyny.Dzięki jeszcze raz za miłe słowa i mocne wsparcie.Co do pampersów to powiem wam że używałam heppy ale jak przyszły upały mały dostał pieluszkowego zapalenia skóry i przeszliśmy na pampersy i jestem bardz zadowolona są cieńsze.
A co do pieska ja uwielbiam husky i jak tylko z Maćkiem wprowadzimy się na swoje to na pewno go kupimy:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
***Siberian Husky***Rewelacyjne Szczenięta (1069184438) - Aukcje internetowe Allegro - te podobają mi się najbardziej:-) i lubią dzieci:)
o do egzaminów mam już wszystko z głowy teraz muszę pomyśleć z kąd wziąść 6 tysiecy do 10 września na kolejny rok studiów.

O pieskach to może i ja słów kilka;-).
Nie znoszę psów nie wychowanych- mojej znajomej pies skacze na każdego, kto wchodzi do obejścia merdając ogonem, wącha wszystko co się da a jeszcze lepiej gdyby mógł liznąć. Dodam, że biega samopas po obejściu przy domu- więc łapy brudne itp...no i ciuszki do prania lub dorodny siniak, bo pies nie należy do malutkich.. Oczywiście znajomi komentują to- ojjj...pobrudził...:no::wściekła/y::szok: No, szlag mnie trafia!

No i druga sprawa- odpowiedzialność za pieska. Fajne zwierzątko- ale nie zapominajmy, że po nim trzeba sprzątnąć. Ojjjj, i tu można by pogadać. Jeszcze ani razu nie zauważyłam właściciela sprzątającego po swoim pupilu!:wściekła/y:

my mamy takich znajomyc co maja jamnika rudego w dodatku hehe okropny raz sie przymila a za chwile ugryzie! dzieci niby lubi ale to nigdy niewiadomo raz podszedl do Wiki i polizal ja po rączce a oni zachwyceni ojej niewiem co w tym zachwycajacego było ze przed chwila sobie H***A lizal a potem dziecku raczki czy buzie:no: ugryzl raz znajoma w noge bo dziecko trzymala i bylo ojej bo ona trzyma malego i on go broni:shocked2: a niańcza tego psa jak niemowle jak byl szczeniakiem to go w kocyk zawijali, bujali nosili na rekach jakby dziecko to bylo a nie pies a teraz pies rzadzi wszystkimi

reklama
Nie wyobrażam sobie mieś psa mieszkając w bloku.
Ale jeśli kiedyś wybuduje dom to kupię takiego i dam mu na imie Gwidon
images

Edit.
Teraz dopiero przeczytałem trochę temat wstecz i widzę że rozmowa o psach skądś się wzięła.
Niestety zwierzęta zachowują się głupio przy niezbyt mądrych właścicielach. Brak słów.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry