Moniczkaleg83
Fanka BB :)
:-(Boże jaka straszna tragedia - tam musi być lepszy świat- inaczej to nie miałoby sensu. Niech jej i córeczce świeci wieczne światełko[*] [*] Przeczytałam i nie mogę dojść do siebie Miała dwóch synków i we wrześniu miała się urodzić córeczkę :-(
Moja Gabulinka chyba przechodzi trzydniówkę- gorączka od wczoraj, dzięki Wam skorzystałam z porady lekarza w godzinę- świetnie, że o tym napisałyście. Dziś byłyśmy już u pediary, i prawdopodobnie trzydniówka, ale profilaktycznie dała skierowanie na mocz- więc rano będę zbierać.
Strasznie mi smutno z powodu tej tragedii-sama przeszłam ich niestety już kilka i śmierć Brata i Taty- dlatego wiem jak musi być ciężko całej rodzinie. Pozostaje tylko modlitwa....... :-(
Moja Gabulinka chyba przechodzi trzydniówkę- gorączka od wczoraj, dzięki Wam skorzystałam z porady lekarza w godzinę- świetnie, że o tym napisałyście. Dziś byłyśmy już u pediary, i prawdopodobnie trzydniówka, ale profilaktycznie dała skierowanie na mocz- więc rano będę zbierać.
Strasznie mi smutno z powodu tej tragedii-sama przeszłam ich niestety już kilka i śmierć Brata i Taty- dlatego wiem jak musi być ciężko całej rodzinie. Pozostaje tylko modlitwa....... :-(
dzisiaj mam więc trochę spraw na głowie, głównie zakupy pakowania itp, jak znajde czas to zajrze jeszcze wieczorkiem a jak nie to "do zobaczenia"(albo do poczytania) za tydzień ;-)zdrówka i słoneczka życzę:-)