reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Dziewczyny ja dziś dopiero teraz wchodzne na BB bo miałam maraton pisania pracy 1 rozdział oficjalnie zakończony, jutro mam nadzieje napisze cały 2 i w weekend zajęcia.... ehhh.
Ide nadrabiać pościki i zjeść coś bo umieram z głodu....:-)

Kroptusia dawaj znac co i jak, będzie dobrze zobaczysz, przecież Twój maluszek jest silny!!!!

reklama
Cześć dziewczyny.Jak tam u Was z samopoczuciem bo ja jestem taka senna że mogłabym przespać całą ciążę.Czuję w brzuszku dziwne ruszanie ale to chyba jeszcze nie dzieciątka chociaż kto wie.Na USG w 12 tygodniu były bardzo rozbrykane i wywijały fikołki.Na zdjęciu jakie umieściłam na forum zdjęć USG tego nie widać ale są bardzo ruchliwe.:-)Jak patrzę na Wasze zdjęcia USG to macie już takie duże dzieciaczki a moje takie malutkie jeszcze :-(- mam nadzieję że to dlatego że są dwa.Czekam z utęsknieniem na kolejne USG.

tak nieregularne miesiączki to i ja miałam ...a jakie bolesne ...
wszyscy pocieszali że po pierwszej ciąży to się zmieni ... mam nadzieję :-)
życie bez miesiączki jest cudowne :-D:-D
Tak, mi sie zrobily regularne i mam co 30 dni, znaczy sie mialam ;-):-)

Dziewczynki placki zaliczone! Z cukrem, ze smietana i cukrem, na kolacje beda z jajkiem i na sniadanie jutro z jajkiem! Mniaaaaaaaaam! :rofl2:

Tak:tak: trzymamy kciuki za Kroptusie!!!!:happy:

Ja Wam powiem kiedy dokladnie zaszlam jak zobacze ktorego dzidzia sie urodzi ;-):-) Staralismy sie zaraz jak sie skonczyly swieta:-pale chyba raczej za pierwszym podejsciem nie wyszlo:confused:

reklama
Do góry