reklama

Wrzesień 2009

A ja chciałam się dopiero przywitać, bo dzień jeden piękniejszy i cieplejszy od drugiego, więc zakupy, spacerki i poprostu żyć, nie umierać... :tak:
Noi odmeldowuje się, uciekam na spacerek i dopiero jutro po południu zajrze do Was po wizycie u gina - oby dzidzia pokazała co tam ma, a jak nie to będę szukać 3 i 4 D USG na połówkowe.

Wiola - czekałam na Twojego posta, cisze się że wszystko gra tylko że tej płci jeszcze nie znasz no....:-( szkoda, ale nie teraz to nastepnym razem.
Dzidzia może w balecie będzie tańczyć ;-)

reklama
wiesz Wiola ja na Twoim miejscu już nie robiła tam u siebie płatnego badania tylko poczekała ten tydzień dłużej i zrobiła je w PL... tu zrobisz sobie 3/4d, zapłacisz - pewnie tyle samo albo i mniej jak u Ciebie ... i poznasz płeć na pewno ... :-) nie dałabym tym cwaniakom zarobić hehe

cieszę się że z Twoją dzidzią wszystko ok :-D
a co do płci to ja też na bank się nie dowiem :tak: hehe albo dzidzia nie ujawni się albo lekarz coś nawymyśla że nie jest pewny :-) a na 3/4d się chyba nie wybieram :baffled:

Witam ponownie !!!!

Obiad zrobiony i już zjedzony :-), mała kawka wypita i zaraz wybieramy się na spacerek :-):-):-):-).
Później poproszę M o naleśniki, bo robi je rewelacyjne :-D. Ale to na jutro, bo mam zamiar zapiec je z żółtym serem i pieczarkami :-).

Wiolawab super że z maleństwem wszystko w porządku:-). A ruchliwe jest pewnie jak moje na ostatnim badaniu :-D. dodatkowo ja już nie wytrzymałam i zaczęłam się śmiać, co spowodowało, że zaczęło jeszcze bardziej się wiercić :-D:-D:-D.

Wiola ależ byłam ciekawa Twojej wizyty!! :-D Jak słodko, że Twoja dzidzia taka rozbrykana!! Babka podejście miała średnio dopuszczalne, ale olać ją. Najważniejsze, że maleństwo ma się fantastycznie.Może płci nie poznałaś, ale dowiedziałaś się o hobby dzidzi - sporty ekstremalne!! :rofl2::-D

Oli tak szczerze to o połowę skróciłabym listę Twoich zadań i dokonań!!!! ;-) Oszczędzaj się choć troszkę, dobrze?

Wiola najwazniejsze ze dzidzia zdrowa, hehee moze zostanie jakas tancerka albo akrobatka :-D:-D:-DFajnie ze widzialas swojego maluszka i ze jestes spokojna bo wszytsko jest dobrze:happy::happy::happy:
Plec nie jest priorytetem!!!Aczkolwiek fajnie byloby znac plec:-p

Jagooooodka dzieki kochana ze sie o mnie tak troszczysz!!!Buziaczek;-)Nic nie robie na sile, staram sie miedzy poszczegolnymi pracami odpoczac troche, ale wiesz jak to jest, kto zrobi to za mnie jak nie ja??Mezus calutkie dnie pracuje, a ja chce miec juz wszystko ladniusio:happy:

Wiola, ale masz diabełka :)
mój też taki wiercipięta:tak::-D:-D:-D to może będzie facecik???
fakt najważniejesz że wszystko gra a płeć sobie sprawdzisz w Poslce.
Gdybyś była z Krakowa to bym Ci dała namiary do super babki która zawsze wszystko sprawdzi i ma sposoby na maluszka że zawsze się jej pokazuje:-):tak::-D... super specjalista:tak:

oj piszecie i piszecie a ja nie mam kiedy czytać a tak bym chciała poczytać co tam u Was:eek:.
No nic, jutro sobie poczytam
zmykam
buziaki

dobry wieczór!

i ja jestem dziś po wizycie - wszytsko w porządku.... ale nadal nie wiadomo jaka płeć. przynajmniej ja sie tej wersji trzymam, gin i M twierdzą, ze tam raczej nic nie ma i że to dziewczynka, ale ja się nie daję :-) za 2-3 tygodnie pójdę na 3D i się objawi mam nadzieję ;-)
a w ogóle to Okruch był zwrócony przodem do "patrzących" i widziałam buźkę, wprawdzie nie tak wyraźną jak na 3d, ale oczka, nosek, buźkę było widać, do tego piękne serduszko, łapki machające, pępowinę solidną i dłuuugie nogi które skopały mnie i głowice usg :D

Wiola ale masz rozbójnika! i może faktycznie poczekaj do wizyty w Polsce, tu nie będą mieli oporów żeby Ci powiedzieć :-)

idę House'a oglądać :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry