reklama

Wrzesień 2009

hej z rana.

calineczka, zgadzam się, super serial, tylko Polska pewnie jakieś 2 serie do tyłu jest, więc u nas w czwartki po 2 odcinki dają...:sorry: podobnie z Dexterem, chociaż to niekoniecznie serial na ciąże :-p

rezeda gratulacje!!!

aaaa, dziewczyny, wiecie jeszcze co ciekawego mi gin powiedziała? żeby odstawić sinupret i w ogóle dostałam opieprz za słuchanie rodzinnego (oprócz antybiotyku nie konsultowałam z gin innych leków). podobno sinupret wcale nie dokońca jest taki bezpieczny - głównie dla tego, że nie zbadany do końca jest wpływ na dziecko i lepszy każdy lek do psikania do nosa, miejscowy niż łykanie tabletki.

reklama
Witam już prawie weekendowo :-)
Gratuluje córeczek i cynusiów. Mam nadzieje ze ja w poniedziałek dołącze do grona mam znających płeć dzidziusia :-)
Ja od poniedziałku ide na tydz. zwolnienia, zeby mi sie naliczyła lepsza podstawa do macierzyńskiego, bo w zeszłym roku miałam troszke lepsze zarobki, a wiadomo ze każdy grosz się przyda.

Wczoraj byłam u dentysty i mam trosze ubytków, poza tym miałam usuwany kamień, brrr i mam zapalenie dziąseł :-( no i jeszcze musiałam dostać lekarstwo do jednego zęba :-( I w związku z tym mam do was pytanie czy orientujecie się, czy takie lekarstwo w zębie jest bezpieczne? Pani dentystka powiedziała ze tak, ale ja mam je trzymac 2 miesiące i troche sie boję.

Cześc Dziewczyny.
Filantropku, nie denerwuj się, nieraz trzeba się pokłocic, teraz jeszcze hormonki, więc byle co nas irytuje, ale jaka przyjemna będzie chwila rozejmu.
cayoo Ty też nie denerwuj się, napewno nie zaszkodziłas dziecku. ja na początku ciąży byłam chora, panowała u nas taka grypa ,że człowiek miał ok.39C . Ja się strasznie bałam cały dom chory. Mąz leżał, ale ja powiedziałam jak mam byc chora to już bym była i leczyłąm Go czym się dało. Sama dostałam kataru, spac nie mogłam więc wieczorami brałam otrivin-tez zabroniony w czasie ciąży i to na samym poczatku, i wszytsko jest oki.

Witam!
Melduję że okna mam umyte! :-):-):-) Firanki wieszał M :-D
Wieczorkiem sie trochę wsytraszylam bo miałam jakieś dziwne skurcze. Poszłam spać i na szczęście dziś już jest ok. No prawie ok bo trochę boli mnie głowa.
Wszystkim znającym płeć gratuluję! Też bym już chciała, ale usg mam dopiero 17 kwietnia :wściekła/y:
Cayoo ja też byłam chora i też brałam sinupret ale u mnie wszyscy lekarze powiedzieli że to bezpieczne:confused2: Juz sama nie wiem. Widać ilu lekarzy tyle opinii:angry:

i ja witam piatkowo ... i witamy kolejną dziewuszke ...... :tak:
a poranek dzisiaj nieco cieplejszy niz wczoraj więc i pewnie dzionek będzie cieplejszy, więc nic nie robić tylko spacerować, więc przyjemności ...... :tak::-D:tak:

a tym co w pracy, spacerowego popołudnia życzę ...... :tak::tak::tak:

hej kobietki. ja własnie wróciłam od gina, zgłosiłam problemy sercowe(kołatanie, wysoki puls, męczliwość) i ku uciesze dostałam propozycję nie do odrzucenia-położenie się do szpitala:( lekarz chce znaleźć przyczynę lub wykluczyć wszystko dla świetego spokoju, bo ekg nic nie wykazało, wieć wolałaby zrobić konsultację kardiologiczną, echo serca lub założyć holter........ naraz mam mierzyć ciśnienie, puls, obserwoać i w razie co po świętach wybrac termin:( W sumie jak bym miała zacząć latać po wszystkich lekarzach i bdaniach, to nie wiem czy szpital nie lepszy......ale z drugiej strony jak to mówią, jak raz sie położysz, to potem z byle czy cię będą kładli.....
co do innych sprawo, to ok, 24kwietnia jestem umówiona na połówkowe usg:) może i płeć poznamy:)
nic kochane lecę na spacer i do usłyszenia.
Gratuluję dziewczynki kolejnej!!!!Zazdroszczę Wam, ze już wiecie:)

hej kobietki. ja własnie wróciłam od gina, zgłosiłam problemy sercowe(kołatanie, wysoki puls, męczliwość) i ku uciesze dostałam propozycję nie do odrzucenia-położenie się do szpitala:( lekarz chce znaleźć przyczynę lub wykluczyć wszystko dla świetego spokoju, bo ekg nic nie wykazało, wieć wolałaby zrobić konsultację kardiologiczną, echo serca lub założyć holter........ naraz mam mierzyć ciśnienie, puls, obserwoać i w razie co po świętach wybrac termin:( W sumie jak bym miała zacząć latać po wszystkich lekarzach i bdaniach, to nie wiem czy szpital nie lepszy......ale z drugiej strony jak to mówią, jak raz sie położysz, to potem z byle czy cię będą kładli.....

Mam tak samo z sercem i gin dodał mi leki na serce bo zaczeło wariować i to bardzo:(i odpukać ale wczoraj już nie miałam takiego kołatania i duszności więc tabletki działają.

Udanego dnia wszystkim wrześnióweczkom:) ja niestety muszę wracać do leżenia:(

reklama
Witam ślicznie piątkowo :) Pogoda piękna :) wiosna w pełni :-) dziękuję ślicznie za życzonka, wczoraj już nie pisałam więcej, ale ta nowina mnie nie zaskoczyła ;-) jakoś byłam przygotowana na to, że to dziewczynka będzie :laugh2: Jadłam tylko słodkie rzeczy, żadnych ogórków kiszonych, od mięsa na kilometr mnie odrzucało ;P Wędlin nadal nie jadam :sorry: Wróżby z obrączką/igłą też pokazywały za każdym razem wahadełko- czyli na dziewczynkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry