reklama

Wrzesień 2009

reklama
A moja wizyta z USG jutro jest odwołana, przemyślałam to wszystko i stwierdziłam, że po ostatniej wizycie Pani gin nie potraktowała mnie w 100% dobrze, jak przystało na lekarza. Spławiła mnie po około 10 minutach z gabinetu, wiele mi o dzidzi nie powiedziała i nawet zdjęcia USG nie dała na którym widać było nóżki rączki - poprostu całego dzidziusia.
jagoooodka jade prywatnie do lekarza gin do Polanicy, jutro kuzynka ma dać mi namiary na tego jej gina i kto wie może we wrześniu spotkamy się w tym samym szpitalu, a może nawet na tej samej sali :-D

A poza tym wypadł mi dziś wyjazd, o którym dowiedziałam się po południu dziś i jade dziś około 1:00 z mężem w trasę, czeka nas 800km w obie strony, :-( najgorsze to, że noc zarwe, nooo ale trzeba się zacząć przyzwyczajać hehehe :-D
Jak będę na siłach to zajrze do Was jutro wieczorkiem, bo wcześniej napewno nie wróce.
Trzymajcie się laski ;-) do jutra!

rezeda gratulki :)
Czyli mamy 2-2?:))Dwóch chłopców i dwie dziewczynki potwierdzone.
Ninonka uważaj an siebie i na malucha weź poduszkę bo pózniej plecki mogą bolec.
A mnie cos pobolewa z lewej strony jakby jajnik, kurcze ma niewielkie upłayw białe może stan zapalny. Na samym początku miałam jakies zapalonko i brałam czopki. Pózniej było oki. Nie wiem sama co robic. Wizytę mam dopiero 20 jak cos to pojade do mojej ginki wczesniej ale może to wiązdła albo bóle związane z okresem, który powinnam miec. Podobnoniektóre kobiety czują takie rzeczy. niby to jets delikatne ale mnie niepokoi. A dzidzia się ruszała po obiedzie:) tak kopnęła czułam nózkę pod dłonią, przynajmniej tak mi się zdawało:) aż mi łezka poelciała;-)Dobra a teraz lecę spaciu. Niononka uwazajcie na siebie, a pozostałym mamusią życzę fajnych snów:) DOBRANOC

Czesc Dziewczynki :-) widzę, że mamy 2 babeczki i 2 facecików hehe ... ja będe musiała trochę poczekac na USG (prawdopodobnie do końca kwietnia, 6.04 mam wizytę u gina i wtedy dopiero da mi skierowanie to będe coś wiedziec) ... wogóle coś pięknego się stało z pogodą, cieplutko, słońce świeci aż chce się wyjsc z domu :-)

reklama
witam szybciutko z rana, oj niedobrze sie zaczął pokłóciałam sie z W. trudn. przepraszac nie bede czobaczymy co mi powie po powrocie z pracy. ja sobie radę dam - bez łaski.
pozdrawiam serdecznie i gratuluje córeczek -tez bym chciała:tak:
do usłyszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry