Wróżby z obrączką/igłą też pokazywały za każdym razem wahadełko- czyli na dziewczynkę.
Wahadelko to na chlopca tak pisaly dziewczyny

Koleczko to dziewczynka!!!!!!
Jeszcze raz gratulacje
:-)Ninonka wracaj do nas szybko i bezpiecznej podrozy!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wróżby z obrączką/igłą też pokazywały za każdym razem wahadełko- czyli na dziewczynkę.

Koleczko to dziewczynka!!!!!!
Jeszcze raz gratulacje
:-)

kiedys slyszlam,ze mama zawsze czuje kogo ma 

Juz mialam nie pic kawy, ale sie nie da... po kawusi to mi przechodzi ten bol.. a ja naszczescie taka slaba pije, rozpuszczalna,moja mama mowi,ze ja pije kakao
I juz kilka razy w tyg jako lekarstwo hehe zamiast tabletek!

Nie nie, nad brzuchem wahadelko to dziewczynka, koleczko to chlopak, a nad reka lewa odwrotnie ! Koleczko to dziewczynka, wahadelko to chlopak.Wahadelko to na chlopca tak pisaly dziewczynyKoleczko to dziewczynka!!!!!!
Jeszcze raz gratulacje
:-)
!

Witaj witaj Princi:-)Oby glowka przestala bolec!!!;-)Nie nie, nad brzuchem wahadelko to dziewczynka, koleczko to chlopak, a nad reka lewa odwrotnie ! Koleczko to dziewczynka, wahadelko to chlopak.
Hey oli, gratuluje przeprowadzki![]()

Nad brzuszkiem bylo wahadelko bardzooo wyraznie, a nad dlonia pierwszy synek i jest, druga corcia:-):-):-)Tylko nie moge tego zrozumiec bo jakis miesiac temu nad brzuszkiem mialam koleczko, a ze 2 miesiace temu wahadelko
licze na to ze od dzis juz sie nie zmieni 

Zobaczymy ile w tym prawdy. I ten chinski ksiezycowy tez na chlopca.. ale to dziwne jakies, tzn ze wszystkie dziewczyny w tym wieku robiace dzieci w tym samy miesiacu beda mialy chlopcow ? Hehehe dobre 

Wcześniej wolałam raczej nic nie kupować, mój m dalej twierdzi,że nie ma po co robić zakupów,skoro jeszcze nie znamy płci,ale ja uważam,że powoli można już zacząć działać.
I ja tak mam, męczy mnie nawet chodzenie w zwyczajnym tempie, muszę spacerkiem, a ciśnienie mam bardzo wysokie. Nie wiem z czego to bo kawy nie piję, prawie nie solę. Jaki to lek i czy można go dostać bez recepty?Mam tak samo z sercem i gin dodał mi leki na serce bo zaczeło wariować i to bardzoi odpukać ale wczoraj już nie miałam takiego kołatania i duszności więc tabletki działają.
Gratulacje dla wszystkich znających plec :-):-):-)
Ja połówkowe dopiero 5 maja,więc muszę jeszcze caaalutki miesiąc czekac,ach a potem urlopik w Polsce.Ja chcę maj :-(.