reklama

Wrzesień 2009

reklama
rezeda gratuluje dzieczynki ! Coreczki sa cudowne ! Ja juz wczoraj pisalam ze objawy mam na dziewczynke, a wrozby mi na chlopaka wychodza, ale ja czuje,ze mam chlopaka :-D

Wiolawb no wspolczuje Ci,zez sie nie dowiedziala plci, przez te ich jakies smieszne zasady, ale prawdopodobnie nosisz pod serduszkiem to co czujesz :tak: kiedys slyszlam,ze mama zawsze czuje kogo ma :rofl2:

I kiedys czytalam,ze dawno dawno temu kobiety w ciazy siadaly pod drzewem, same! dotykaly brzucha i wymienialy imiona.. jesli dziecko kopnelo na ktoryms takie mu nadawano (oczywiscie o ile sie plec zgadzala hahaha) :rofl2:

Ah nie ma to jak wstac z bolem glowy :sorry: Juz mialam nie pic kawy, ale sie nie da... po kawusi to mi przechodzi ten bol.. a ja naszczescie taka slaba pije, rozpuszczalna,moja mama mowi,ze ja pije kakao :-D I juz kilka razy w tyg jako lekarstwo hehe zamiast tabletek!:rofl2:

W ogole to dzien dobry dziewczynki !!! :-D:-D:-D

Nie nie, nad brzuchem wahadelko to dziewczynka, koleczko to chlopak, a nad reka lewa odwrotnie ! Koleczko to dziewczynka, wahadelko to chlopak.
Hey oli, gratuluje przeprowadzki :rofl2:
Witaj witaj Princi:-)Oby glowka przestala bolec!!!;-):tak:
Z ciekawosci ponownie sobie przed chwilka wrozylam:-pNad brzuszkiem bylo wahadelko bardzooo wyraznie, a nad dlonia pierwszy synek i jest, druga corcia:-):-):-)Tylko nie moge tego zrozumiec bo jakis miesiac temu nad brzuszkiem mialam koleczko, a ze 2 miesiace temu wahadelko:confused:licze na to ze od dzis juz sie nie zmieni :-D:laugh2:

Jak ja robilam za pierwszym razem, to caly czas mialam inny wynik, mojemu mezowi to nawet nie drgnela obraczka... a kolezance raz tak raz tak... I kilka tyg pozniej sama sobie zrobilam. Nad reka wahadelko, nad brzuszkiem koleczka :-D Zobaczymy ile w tym prawdy. I ten chinski ksiezycowy tez na chlopca.. ale to dziwne jakies, tzn ze wszystkie dziewczyny w tym wieku robiace dzieci w tym samy miesiacu beda mialy chlopcow ? Hehehe dobre :rofl2:

Cześć dziewczynki :-)
Znowu odzywam się po chwilowej nieobecności. Widzę,że kolejne z was poznały już płeć; gratuluję. :-) Ja dopiero za około miesiąc,ale już się przyzwyczaiłam,że w ciąży należy uzbroić się w największą dawkę cierpliwości jak tylko można. :-D:-D:-D
Pogoda piękna się robi, humor coraz lepszy,oby tak dalej. :-)
A mój gin. jest na zwolnieniu i nie wiem do kiedy,a za 2 tyg mam wizytę :dry:
Jeszcze koleżanka rodzi za 18 dni (według terminu),co zupełnie nie przeszkadza jej latać po sklepach jak nigdy traktując to jako nową formę ruchu.:-D:-D Wcześniej wolałam raczej nic nie kupować, mój m dalej twierdzi,że nie ma po co robić zakupów,skoro jeszcze nie znamy płci,ale ja uważam,że powoli można już zacząć działać.:-p
Życzę wam udanego dnia. ;-);-)

Mam tak samo z sercem i gin dodał mi leki na serce bo zaczeło wariować i to bardzo:(i odpukać ale wczoraj już nie miałam takiego kołatania i duszności więc tabletki działają.
I ja tak mam, męczy mnie nawet chodzenie w zwyczajnym tempie, muszę spacerkiem, a ciśnienie mam bardzo wysokie. Nie wiem z czego to bo kawy nie piję, prawie nie solę. Jaki to lek i czy można go dostać bez recepty?

Gratulacje dla wszystkich znających plec :-):-):-)
Ja połówkowe dopiero 5 maja,więc muszę jeszcze caaalutki miesiąc czekac,ach a potem urlopik w Polsce.Ja chcę maj :-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry