Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HE he ja tez mam 5 maja dopiero usg:-)Rowniez pod koniec maja jade na miesiac do Polski :-);-)![]()

. Powiedziala tez, ze dopiero jak przez tydzien nie bede plamic, to bede mogla isc do pracy. Tak wiec szef sie zalamie, ale najprawdopodobniej znowu dostane zwolnienie. No i powiedziala tez, ze nie musze caly czas lezec, bo to zle dla mojego krazenia.
Zasapałam się jakbym ważyła 150 kg i szłam, i szłam, i szłam.... 

nie bałam się o siebie, ale o to co mąż zrobiłby biedny jak bym mu tam padła jak długa. (...)
Ninonka uważaj an siebie i na malucha weź poduszkę bo pózniej plecki mogą bolec.
A mnie cos pobolewa z lewej strony jakby jajnik, kurcze ma niewielkie upłayw białe może stan zapalny. Na samym początku miałam jakies zapalonko i brałam czopki. Pózniej było oki. Nie wiem sama co robic. Wizytę mam dopiero 20 jak cos to pojade do mojej ginki wczesniej ale może to wiązdła albo bóle związane z okresem, który powinnam miec. Podobnoniektóre kobiety czują takie rzeczy. niby to jets delikatne ale mnie niepokoi. A dzidzia się ruszała po obiedzietak kopnęła czułam nózkę pod dłonią, przynajmniej tak mi się zdawało
aż mi łezka poelciała;-)Dobra a teraz lecę spaciu. Niononka uwazajcie na siebie, a pozostałym mamusią życzę fajnych snów
DOBRANOC
Wahadelko to na chlopca tak pisaly dziewczynyKoleczko to dziewczynka!!!!!!
Jeszcze raz gratulacje
:-)
Ninonka wracaj do nas szybko i bezpiecznej podrozy!!!![]()
rezeda gratuluję dziewczynki :-)
ninonka czekamy na relacje. Napisz u kogo byłaś, fajnie by było gdybyśmy wylądowały w tym samym miejscu, w tym czasie, choć terminy mamy raczej odległe.... Zobaczymy :-)
(...)
Dziewczynki ja też jakoś męczę się bardziej niż kiedykolwiek. Dzisiaj mocno przygrzało, do tego droga z pracy ciągle pod górę. Zwykle w niecałe 20 minut pokonywałam tę trasę a dzisiaj?Zasapałam się jakbym ważyła 150 kg i szłam, i szłam, i szłam....
Idę robić obiadek![]()
Dlatego zadzwonie jutro na spokojnie wykonam ten telefon do niej w sprawie tego gina.

, oj, to się mój M ucieszy) i zalecenie korzystania z pięknej pogody co też dzisiaj zrobiłam i wybrałam się z M na lody
Pyyyycha
Calineczko - koniecznie daj znać jak Wam poszłoale jak mus to mus
Jak wroce to nadrobie posty i napisze coz tam nowego ;-)

Jagoooodka - ja się śmieję, że niedługo to się zacznę męczyć przy zmianie pozycji leżenia na kanapie, hehehe. Też się męczę szybciejDziewczynki ja też jakoś męczę się bardziej niż kiedykolwiek. Dzisiaj mocno przygrzało, do tego droga z pracy ciągle pod górę. Zwykle w niecałe 20 minut pokonywałam tę trasę a dzisiaj?Zasapałam się jakbym ważyła 150 kg i szłam, i szłam, i szłam....
Idę robić obiadek![]()

a to dopiero początek

Kasiunia - będzie dobrze!Dzwoniłam dziś do firmy i poinformowałam, że jestem w ciąży. Zobaczymy co powiedzą jak wrócę do pracy![]()
Nionka - dobrze, że w miarę dobrze zniosłaś tą trasę - a co do zasłabnięcia - M ma rację - musisz pamiętać o jedzonku i uzupełnianiu płynów. Dobrze, że nie upadłaś ani nic z tych rzeczy! Teraz życzę kolorowych snów i odpoczywaj!Dziewczyny medluje swój szczęśliwy powrót do domciu, dopiero co 30min temu przyjechałam, wykąpałam się i bach jestem u Was
To Calineczka będzie miała towarzyszkę aż do wrześniaTo i ja się melduję po wizycie;-) Wyniki w porządku, maleństwo podgladalismy i podsłuchiwaliśmy i było po prostu cuuudownie:-)
Co do płci to ja nawet nie pytam, wolę niespodziankę i mam nadzieję, że lekarzowi się nic nie wymsknie
Póki co dostałam luteinkę, zakaz szaleństw na święta (tzn mycia okien, oj, to się mój M ucieszy) i zalecenie korzystania z pięknej pogody co też dzisiaj zrobiłam i wybrałam się z M na lody
Pyyyycha
![]()
Joan - fajnie, że wyniki są ok i że widzieliście Maluszka:-) Jak się nie mylę to mamy tylko 2 mamusie, które czekają na niespodziankę i nie chcą poznać płci:-):-):-)